www.foon.ro

mobil online, s.r.o.
Anul fondarii:
2021
Adresa:
98401 Lučenec, Martina Rázusa 13 (Nu este punct de preluare)
Email:
Tel.:
+421948241134
2.5
2
0
0
0
3
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.foon.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Recomand, am comandat un ceas smartwatch, și totul ok, adus din Slovenia. Menționez ca la ridicarea produsului s-a specificat faptul ca nu se poate face retur.

 
Florin

Cea mai prosta firma! ! Am dat comanda de niste căștii ce le aveau pe stoc și mi-au trimis altceva. Și la retur tot eu trebuia să plătesc curierul.... Firma de

 
Părerea Cumpărătorului

Eu am comandat o pereche de casti Buds plus, am ales plata la livrare si au venit. Chiar repede. pretul era cel mai mic, 50% fata de alti vanzatori. Nu erau resigilate si nici falsuri.

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumpărat o husa și am făcut prostia de am platit-o cu cardul ! De 2 luni am făcut comanda nici acum nu a ajuns! La telefon ma tot plimba ca sunt în verificări ..... coletul a fost expediat dar sa pierdut pe drum .... se pare ca aceasta "companie" se ocupa cu țepe nefiind singurul păgubit ! Le voi face plângere la protectia consumatorului! FERIȚI-VĂ SA CUMPĂRAȚI DE LA FOON. RO ! !! !!

 
Părerea Cumpărătorului

Teapari, Am facut prostia sa platesc comanda in avans prin card. Iti iau banii de pe card dar nu expediaza marfa comandata. Ei zic ca au expediat insa la o saptamana dupa presupusa expeditie nu pot oferi nicio informatie despre expeditie, gen tracking, curier, nimic. Cand le ceri sa anuleze comanda si sa-ti returneze suma incasata iti vor spune senin ca pentru asta trebuie sa le returnez