www.drmax.ro

DR.MAX SRL
Anul fondarii:
2020
Adresa:
077135 Mogosoaia, Aeroportului, nr. 53 (Nu este punct de preluare)
Email:
Tel.:
0372492292
2
16
0
2
1
38
Despre noi
Farmacia Dr.Max pune oamenii pe primul loc si isi doreste sa aduca pacientilor din Romania ingrijire medicala accesibila si convenabila.
Prezent in 8 tari din Europa, Dr.Max este principalul lant de farmacii din Europa Centrala care se dedica imbunatatirii nivelului de sanatate al pacientilor.
In Romania suntem prezenti in peste 700 de farmacii, oferind acces la un sortiment larg de medicamente si servicii farmaceutice.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.drmax.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
28.1 %
0.0 %
3.5 %
1.8 %
66.7 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Sunt ok preturile pe site , însă în farmacii și cu 50% mai scumpe. Așa că de fiecare dată când am o rețetă , caut prețul online să mă documentez. Vă sfătuiesc sa faceți la fel deoarece nu vad de ce să plătim cu mult mai mult pentru același produs. Oribila politica. Și vorbesc aici și de alte farmacii. Vedeți farmacia Tei. Ei își respectă clienții. Nu ramai dezamăgit când observi că "ai l

 
Părerea Cumpărătorului

Este doar o retea care racoleaza clienti pt profit. Dar de fapt nu le pasa catusi de putin de fiinta umana. daca va faceti cont pe site ul lor, veti afla cu surprindere ca nu aveti posibilitatea de a va anula contul! !! Pur si simplu nu exista aceasta optiune. E un abuz asupra consumatorului. Odata ce esti racolat ca si client, nu ti se va permite sa iesi decat dupa ce investesti timp si

 
Părerea Cumpărătorului

Dr. Max sunt niste ....
Am avut nevoie sa cumpar 5 flacoane de Exoderil. M-am uitat pe site si pretul era 35. 99. Am mers la farmacia din sat si pretul a fost 59. 99/flacon.
Am sunt la Dr. Max serviciu clientela si mi-au confirmat ca preturile in magazin sunt diferite de cele online.
Ei se disculpa prin a afisa pe site cu scris mic cu asterix: Pretul afisat este cu TVA si este vala

 
Părerea Cumpărătorului

Timișoara, lângă gara mică in incinta Kaufland

 
Părerea Cumpărătorului

Niște mafiotii ! !! La raft un preț mai mic și vând mergi sa plătești la casa suie prețul cu 30 40 de lei la produs si pe bon zice ca îți baga reducere si când colo I doar o jmecherie . Un exemplu am luat un sirop la raft era prețul de 70 si pe bom de 80 după care adaugat scria ca costa 95 din care mia facut reducere 15 lei . Adică eu am plătit 80 de lei cică cu reducere si la raft era d

 
Părerea Cumpărătorului

Prețuri și de ori mai mari în farmacia fizică fata de catena. În online găsești mai ieftin dar durează câteva zile pana îți ajunge în magazin.

 
Părerea Cumpărătorului

Preturi duble fata de alte farmacii locale.
Pe site sunt mult mai ieftine la dr max... unele la jumate de preț!
Nu mai mergeți sa plătiți dublu în aceasta farmacie!

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumpărat un șampon Keritol și o cutie de lapte praf 0-6 luni, valoarea totală depășind 140 lei și nu am beneficiat de reducere deoarece laptele praf 0-6 luni nu intră în promoție, le-am cumpărat oricum, nicăieri nu este stipulat in reclamă… aveți un marketing de boutik și mai puțin de farmacie, îmi pare rău…

 
Părerea Cumpărătorului

Diferența de preț dintre online și farmacia fizica este ff mare!
Niciodată nu mai intru într-o farmacie Dr Max!

 
Părerea Cumpărătorului

Mare grija la cumparaturile in farmaciile fizice, sa nu va ghidati dupa preturile de pe site, in farmacie pretul poate sa fie si dublu. Pret Tarosin online 19. 5 per cutie, in farmacia fizica 36. 99 lei.