www.baterii-acumulatoare.ro

Battery Shop Akita SRL
Anul fondarii:
2018
Adresa:
Giurgiu, Negru Voda 160 (Punct de colectare)
Tel.:
0786323719
Despre noi
Societatea noastră este capabilă să ofere o gamă largă de baterii, încărcătoare și accesorii pentru tracțiune și cicluri profunde, pentru multe vehicule / aplicații industriale și motrice, inclusiv vehicule electrice, stivuitoare, manipularea materialelor, măturători de podea și Nacele sau platforme de acces. Inginerii noștri cu experiență în domeniul bateriilor și întreținerii pot oferi un serviciu rapid și eficient. Echipați cu tehnologie modernă, inginerii noștri sunt disponibili pentru a oferi montarea, întreținerea, curățarea bateriei și chiar regenerarea acestora.

Parteneriatul cu Battery Shop Akita înseamnă că beneficiați de o serie de mărci, fără părtinire, inclusiv producători renumiți de baterii precum Rolls, Trojan, NBA, VMF, Optima, Odyssey, US Battery, Zenith, Ecobat și VARTA, printre multe altele. De asemenea, veți obține un avantaj competitiv din cunoștințele experților noștri și îngrijirea ulterioară absolut necesară.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.baterii-acumulatoare.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Magazine si puncte de preluare

Punct de preluare

www.baterii-acumulatoare.ro(punct de colectare)
Adresa: Giurgiu, Negru Voda 160
Telefon: 0786323719