Viamond.ro

M&S Viamond
Anul fondarii:
1994
Adresa:
Bucuresti, Sos. Dudesti-Pantelimon nr. 42, sector 3, Bucuresti (incinta Rams Business Park) (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0213105488
Fax:
0213105475
4.5
228
11
12
13
10
Despre noi
• Anul 1994 a reprezentat pentru SC M&S VIAMOND SRL startul in competitia pe piata romaneasca a celor mai bune companii de birotica si papetarie si dupa 24 ani de activitate ne situam in TOP.

• Importam, preluam comenzi, distribuim, colaboram, intr-un cuvant suntem la dispozitia dumneavoastra STIMATI CLIENTI!

• In Bucuresti sau in orice alt oras din tara suntem prezenti direct sau prin distribuitorii zonali si ne dorim un singur lucru: utilul si calitatea sa ajunga in birourile dumneavoastra cu ajutorul nostru.

• De la marunta agrafa de birou si pana la suportii pentru afisarea datelor tehnice orice produs de birotica si papetarie de marca exista in oferta noastra pe care o puteti consulta in diferite moduri:
- magazin on-line: www.viamond.ro
- e-mail: vanzari@viamond.ro; contact@viamond.ro
- telefonic: 021/310 54 75; 021/310 54 88
- prin intermediul agentilor de vanzari
- prin posta

• Nu trebuie STIMATE CLIENT decat sa te decizi asupra produsului, ca acesta sa-ti fie la indemana in cel mai scurt timp prin SC M&S VIAMOND SRL!


Echipa M&S VIAMOND
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Fax
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Viamond.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
83.2 %
4.0 %
4.4 %
4.7 %
3.6 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Puteti avea surpriza sa ceara costuri suplimentare dupa ce comanda a fost plasata si sa conditioneze livrarea comenzii de plata taxelor suplimentare.
Pierdere de timp cu ei.

 
Părerea Cumpărătorului

Nu am primit produsul nici dupa 30 zile, niciun angajament asumat de reprezentantii vanzatorului nu a fost respectat in conditiile in care am contactat vanzatorul de foarte multe ori. Plata a fost efectuata imediat dupa efectuarea comenzii, au fost necesare 2 saptamani pentru a fi confirmata, inca nu am primit banii inapoi!

 
Părerea Cumpărătorului

Buna ziua! Comanda a fost livrata in cel mai rapid mod si in perfecta stare. Personalul da dovada de mult profesionalism si bun simt. Produse de calitate superioara. Recomand aceasta firma celor interesati de produsele comercializate de ei.

 
Părerea Cumpărătorului

Am primit dulapul care prezenta defecte (usa stramba, polita de jos deplasata) si zgarieturi, desi am platit extra cost pentru ambalare, tocmai pentru a nu fi zgariat. Incercand ca returnam produsul, am avut surpriza neplacuta sa aflam ca firma nu primeste produsul inapoi decat daca este in perfecta stare, probabil se asteptau sa il reparam noi. Raspunsul lor la semnalarea defectelor a

 
Părerea Cumpărătorului

Este un magazin bun, ne place. Nimic probleme

 
Părerea Cumpărătorului

I am selecatat dupa pret iar ulterior am constatat ca sunt bine si la restul capitolelor: calitatea serviciilor, a produselor (bine, asta cred ca este in functie de producator si de pret, nu prea tine de ei). sunt bine, da, voi reveni ca si client.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat si au fost ok la livrare transport!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un dulap de o rezistenta buna perfect solid cu usi care se gliseaza. Calitate buna la tabla si e usoara. A venit fara defecte cu transportul lor. Comandati fara probleme

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte bun raport calitate pret. Accesoriile aferente sunt total functionale si se monteaza foarte usor. Excelente conditiile de livrare si transport, produsul vine ambalat prin exterior, adica nu ti pare rau ca dai banii. Cam asta e

 
Părerea Cumpărătorului

i am descoperit folosind acest comparator. au preturi preturi mici iar produsele sunt bune. ii cataloghez ca fiind ok pentru ca am comandat cateva tipuri de produse total diferite si peste tot, cu o singura exceptie, cred, ei mi-au oferit cel mai mic pret.