VagAuto.ro

VagAuto.ro
Denumirea firmei
Any Place Media SRL
Anul fondarii:
2015
Tel.:
0371104173
3
1
0
0
0
1
Despre noi
VagAuto.ro reprezinta alternativa online pentru a-ti procura piese auto multimarca si a fost infiintat cu scopul de a oferi o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si comanda piesele auto dorite. Comercializam piese auto OE (originale) si OEM (aftermarket).

Dorim astfel sa punem la dispozitie doar produse calitative la preturi competitive. Un alt avantaj pe care vi-l oferim este economia de timp. Veti fi scutiti de a alerga de la un magazin la altul si de a cauta cea mai buna varianta pentru Dumneavoastra. Acum puteti comanda din fata calculatorului.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre VagAuto.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Placut impresionat de rapiditatea livrarii, calitatea ambalarii dar si de calitatea produselor comercializate.
Un magazin cu preturi foarte bune(am achizitionat de la ei mai multe produse care in alta parte erau cu peste 20% mai scumpe)

Recomand cu incredere

 

Am comandat de pe site un produs care aparea ca fiind "in stoc". Am platit inainte, cu cardul. Livrare din Bucuresti in Bucuresti. Dupa o saptamana in care n-a venit, doamna de la suport mi-a spus ca nu stie ce sa zica despre comanda, ca nici n-a plecat din depozit.
Am anulat comanda si am cerut rambursarea banilor. Nici macar n-au incercat sa ma convinga sa mai astept, sa rezolve prob

 
Magazine

Punct de preluare

VagAuto.ro(punct de preluare)
Adresa: 012165 Bucuresti, Str. Tintasului, nr. 21 Sector 1
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0371104173
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
VagAuto.ro
012165 Bucuresti, Str. Tintasului, nr. 21 Sector 1
^