UnelteDeGradina.ro

SC CONTACT TOP SERVICE SRL
Anul fondarii:
2012
Adresa:
117030 Albota, PRINCIPALA NR 238 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0771.664.759
2
1
0
0
0
3
Despre noi
UnelteDeGradina.ro, magazinul nostru on-line, este un proiect care vine sa adauge plus valoare muncii noastre din ultimii 5 ani. Ne dorim sa oferim gama noastra diversificata de produse cat mai multor clienti, intr-un mod profesionist, in functie de nevoia fiecarui client. Este usor sa vinzi, dar nu este usor sa vinzi in functie de necesitatea fiecaruia. Ceea ce ne dorim noi este sa vindem in mod profesionist, sa vindem in functie de anumite particularitati, astfel incat clientul final sa fie multumit, sa ne recomande si sa revina ulterior, iar utilajul pe care il achizitioneaza sa-i usureze munca. Suntem indreptati catre client, ne dorim sa-i impartasim din experienta noastra, iar serviciile noastre sa fie de inalta calitate.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre UnelteDeGradina.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Total neseriosi. Dupa 11 zile de asteptare si vre-o patru telefoane in care am fost "prostit" ca nu au posibilitatea de transport , imi comunica ca de fapt nu au produsul pe stoc desi, si in ziua respectiva produsul era prezent pe site!
Fiti destepti si nu va incurcati cu asemenea oameni.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat seara, a doua zi am fost sunat, am confritmat si a 3 a zi am avut produsele. Tot respectul pentru seriozitate, si promptitudine. Produsele au ajuns repede si in stare perfecta.

 
Max

Neseriosi. am platit in avans Card și nu trimit produsul pe motiv ca nu mai au reducerea, Banii mei trebuiesc recuperati - sa le trimit contul si alte povesti. De evitat - am fost invitat sa citesc conditiile de pe site - pai ce conditii daca nu am primit nici un produs?

 
Părerea Cumpărătorului

Site fantoma. n-au nimic pe stoc