Tinib Services

S.C. Tinib Services S.R.L.
Anul fondarii:
2005
Adresa:
022118 Bucuresti, B-dul Basarabia, Nr. 73 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0720.06.28.88
5
11
2
0
0
0
Despre noi
Domeniul de activitate al SC TINIB SERVICES SRL il reprezinta instalatiile in constructii.

SC TINIB SERVICES SRL se ocupa cu vanzarea, montarea punerea in functiune dar si service-ul pentru echipamentele vandute de firma sau de partenerii acestia. Ne propunem sa asiguram dorinta de confort si calitate a clientilor nostri, prin creearea unui microclimat interior propriu desfasurarii oricarei activitati. Acest lucru este realizat de ingineri cu o vasta experienta si de tehnicieni care s-au perfectionat la stagii de pregatire din tara si strainatate organizate de firme de talie mondiala din domeniu.

Infiintata în anul 2005, SC TINIB SERVICES SRL este o firma cu capital privat, 100% romanesc. Inca de la inceput ne-am propus 3 obiective:

Profesionalism: suntem o echipă formată din oameni tineri dar cu multă experienţă în domeniu. Lucram dupa proceduri foarte bine stabilite si suntem foarte atenti la detalii.

Calitate: Intotdeauna am incercat sa ne punem in locul clientul. Nimeni nu vrea sa aiba parte de lucrari de slaba calitate. Din aceasta cauza suntem pregatiti sa furnizam servicii rapide si la cele mai inalte standarde.

Siguranta: Activam intr-un domeniu care uneori poate fi periculos. De aceea, angajatii nostri sunt foarte bine pregatiti iar lucrarile realizate de ei urmaresc intotdeauna siguranta clientilor.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Păreri

Spune-ţi părerea despre Tinib Services!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
84.6 %
15.4 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am achizitionat un aparat de aer conditionat de la ei, au fost promti si la un pret ff bun !

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte prompti in preluarea si derularea comenzii. O experienta placuta! Recomand

 
Părerea Cumpărătorului

O colaborare excelenta, iar raportul pret/calitate - foarte ok!

 
Părerea Cumpărătorului

Am montat un aparat de aer conditionat si urmeaza sa mai montam inca 2. Oferta completa, cu tot cu montaj, garantie extinsa, aparat silentios. Multumiti si recomandam.

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte multumit de serviciile profesionale pe partea de consiliere, doamna Luminita m-a indrumat sa aleg un aparat de care sunt foarte multumit, cat si de echipa de montaj. Baietii s-au descurcat extraordinar. Nu au lasat absolut nimic in urma. Multumesc echipei TINIB .

 
Părerea Cumpărătorului

Dau 4 steluțe ca sa ii stimuleze spre si mai bine. Am luat 3 aparate de aer conditionat de la ei, s-au mișcat repede si echipa de montaj a lucrat foarte bine.
Deși am fost un pic sceptică pentru ca nu mi-au oferit. posibilitatea de plata integrală la montaj.

 
Părerea Cumpărătorului

Cel mai bun departament de relatii cu publicul din toate cumparaturile facute on-line de catre mine.
Am fost contactata foarte rapid si am primit informatii concrete si la obiect.

 
Părerea Cumpărătorului

Multumesc pentru promptitudine si profesionalism : )

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte prompti si amabili. In perioada asta aglomerata cu montajul de aer conditionat, cand abia gasesti pe stoc ceea ce cauti, am sunat la ei pe la ora 11 si la ora 13. 40 am ridicat aparatul, factura si certificatul de garantie.

 
Părerea Cumpărătorului

Cautand un aparat de la DAIKIN, pretul mic de pe site, mi-a dat o oarecare nesiguranta in ceea ce priveste seriozitatea. Insa luand legatura la vanzari, am fost placut surprins de modul de abordare si de rapiditate cu care m-au servit si mi-au oferit informatiile dorite. A doua zi deja aveam aparatul montat.