surubhouse

surubhouse
Denumirea firmei
ESTRADA
Anul fondarii:
2005
Adresa:
425200 nasaud, vasile nascu 34 (Punct de preluare)
Facebook:
Tel.:
0763987082
2.5
13
3
8
6
34
Despre noi
magazin online de vanzare scule auto
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre surubhouse!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
20.3 %
4.7 %
12.5 %
9.4 %
53.1 %
Toate părerile

PRET SUPER SI A AJUNS LA MINE IN 24 ORE

 

Am facut o comanda in 29. 07. 2019, produsul pe site aparea pe stoc, cu livrare in 24-48 de ore. In data de 30. 07. 2019 am fost sunata de catre o doamna/domnisoara sa confirm daca mai doresc produsul deoarece ajunge doar in 7 zile lucratoare. Confirm.
In 08. 08. 2019 trimit mail cu solicitarea de a primi nr AWB sa pot urmari coletul, urmand sa plec in concediu si pana in 09. 08 (cand

 

Cumparati de aici numai daca doriti fara factura. Eu astept factura de peste doua luni.

 

Daca aceste site-uri de review-uri ar permite stele cu minus, atunci le-as da mai multe. Patetic.

 

Nu va recomand sa cumparati produse de de pe acest site. Nu sunt seriosi. Nu trimit produsele la data pe care o transmit si in plus te plimba de la un operator la altul. In final iti dau numarul de telefon al administratorului care iti respinge apelul. Deci , un sfat util , CAUTATI PRODUSE IN ALTA PARTE ! !! !

 

complet neseriosi ; din pacate am pus comanda inainte de a citi reviewurile ; dupa doua saptamani inca nu a venit ; nu raspund la e-mail si nici la telefon

 

Au promis ca vine produsul in 48 de ore, a venit in 30 de zile. Si totul dupa zeci de telefoane, amanari, minciuni. Nepoliticosi, inchid telefonul in nas, nu mai raspund la telefon. Nu comandati inainte sa cititi reviewuri pe internet. Sau macar nu platiti inainte! !!

 

Niste tepari! Stati departe de acest magazin. Indivizii astia sunt capabili sa te minta la nesfarsit. Eu nu mi-am mai primit niciodata comanda de la ei si nici nu am anulat-o vreodata. Probabil si acum daca ii sun o sa-mi spuna ca este pe drum. Eu din cauza lor nu am putut sa-mi onorez o comanda catre un client.

 

total neserios!
comand. vine factura pe e-mail... totul pare ok. La doua zile sunt sunat: "Produsul nu mai este pe stoc! putem aduce intr-o saptamana.... si la alt pret. va rugam sa ne trimiteti un avans... jumatate din bani in cont. si procesam comanda! " si mi-am spus: WTF. cum este posibil asa ceva? bine-nteles ca nu am acceptat!
NU ESTE POSIBIL ASA CEVA! ar trebui facuta o recla

 

Am pus în 14 decembrie 2018 o comanda compusa din mai multe produse . 1 Trusa Auto yato xxl la care am. primit cadou o lanterna ,. 2 o trusa de biți mare tot Yato. 3 extractor rulmenți și 4 un pistol profesional Yato . Le-am primit în câteva zile și au fost toate piesele comandate împachetat totul într-o cutie mare. Eu am fost foarte mulțumit acuma văd comentarii lăsate de alți clienți

 
Magazine

Punct de preluare

surubhouse(punct de preluare)
Adresa: 425200 nasaud, vasile nascu 34
Telefon: 0763987082