surubhouse

surubhouse
Denumirea firmei
ESTRADA
Anul fondarii:
2005
Adresa:
425200 nasaud, vasile nascu 34 (Punct de preluare)
Facebook:
Tel.:
0763987082
2.5
11
3
8
6
19
Despre noi
magazin online de vanzare scule auto
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre surubhouse!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
23.4 %
6.4 %
17.0 %
12.8 %
40.4 %
Toate părerile

Am vrut sa comand o baterie care apare la 169 lei iar cand aterizezi pe site la ei... ce sa vezi? 190 lei!
Râs si panaramã! Prosteala româneasca! E mult si o stea!

 

Absolut penibili! Dau o comanda de un mob cu aburi, iar dupa noua zile sun si eu ca omul sa intreb ce se intampla cu comanda. Raspunsul? Sec! "Nu este pe stoc". Deci dupa 9 zile, dupa ce astept ca prostul, tot eu sun si ei imi spun ca nu este pe stoc. Bravo baieti, tineti-o tot asa. A da, investiti va rog si intr-un curs de bune maniere pe fetele de la call center, sa invete si ele sa zi

 

Am comandat masina debitat metal Dewalt in data de 23. 08. 2018. In data de 29. 08 2018, am sunat sa intreb de ce nu a sosit produsul, iar raspunsul a fost "nu avem pe stoc de mult acest produs si nu va putem trimite comanda". Mentionez ca, la data comenzii am primit mesajul "comanda dvs a fost preluata cu succes si nu trebuie sa mai sunati"!
Calificativul meu? -10.

 

Nu cumparati de la firma asta si daca ati facut-o totusi platiti doar la curier si dupa ce ati desfacut coletul si ati verificat cu atentie maximă produsul comandat. Escrocii mi-au dat ţeapă cu vreo 220lei cât valorează un acumulator de la un pistol de impact yato.
Pe scurt am comandat un pistol de impact yato cu 2 acumulatori în valoare de 739 lei iar produsul a venit cu un acumula

 

Dupa 17 zile de la comanda spune sa caut produsul in alta parte , timp in care NU am fost contactat de catre ei..... eu fiind cel care i-am sunat de 3 ori .
Comunicare 0 !
Personal dezinteresat TOTAL ! !!

 

Feriti-va sa cumparati de pe SURUBHOUSE. RO Am comandat o trusa de scule Yato si desi mi-au luat banii de mai bine de o luna nici acum nu am primit trusa chiar daca am vorbit cu toata lumea din firma inclusiv patronul. 630lei

 

Am comandat cateva produse si am platit online. Au trecut 2 saptamani si nu am nici-o veste de la ei. Am tot sunat si ma amana. In prima instanta mi-au spus "vineri va vine numa trusa", dar eu nu am comandat nici-o trusa.
Pe site comanda apare completa si nu se obosesc sa imi raspuna la mailuri sau intrebari.

 

Am asteptat doua saptamini dar totusi sau tinut de cuvint . I-am contactat telefonic si mi-au raspuns dupa 10-11 zile m-au contactat sa ma anuntè ca a doua zi o sa soseasca ..... mi sau parut destul de seriosi pentru (circular makita mtl 100 ... 1775 lei) foarte ieftin care la alte firme pleca de la 2300 lei acelasi produs . Eu recomand sa cumparati cu incredere..... mai ales ca plat

 

O firma de toată jena . Nu recomand nimănui sunt foarte neserioși ! Își încalcă inclusiv condițiile stabilite de ei .

 

Pt. prima data si ultima cand o sa mai comand de pe acest site ... Bun... am facut o comanda pe site, 5 produse la numar, i-am sunat tot eu dupa 3 zile in care ei nu s-au deranjat si mi se spune ca nu au un produs pe stoc dar imi vor trimite restul. Bun, primesc coletul ce sa vezi 3 la numar ... mai disparuse unul.
Dupa mai bine de o saptamana in care s-au tot scuzat le-am facut recla

 
Magazine

Punct de preluare

surubhouse(punct de preluare)
Adresa: 425200 nasaud, vasile nascu 34
Telefon: 0763987082
^