Spotted.ro

General Tech Solutions SRL
Anul fondarii:
2018
Adresa:
420104 Bistrița, Intrarea Muncelului nr.1 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0733 322 100
4.5
11
0
0
0
1
Despre noi
Spotted.ro este un magazine online destinat sistemelor de securitate infiintat la finele anului 2018 cu scopul de a creste calitatea serviciilor oferite in acest domeniu. Societatea noastra este cladita pe incredere, seriozitate si respect. Pe baza acestor principii, compania doreste sa ridice stafeta la un nou nivel in comertul online si al echipamentelor de securitate.
Gama de produse comercializata de catre compania noastra este una foarte diversificata, urmarind sa satisfacem toate cerintele clientiilor nostri. De altfel, folosim doar echipamente de cea mai buna calitate, producatorii fiind recunoscuti la nivel mondial.
In spatele companiei nou infiintate, se regasesc profesionisti cu o experienta bogata in instalarea si vanzarea echipamentelor de securitate.
Spotted.ro este o societate licentiata in domeniul sistemelor de securitate de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Spotted.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
91.7 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
8.3 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat de la acest magazin, o camera de supraveghere HIKVISION DS-2CD2T83G2-4I-2. 8mm , NVR Hikvision si un HDD Seagate. Mi-a fost oferit suport tehnic pe mail, despre performanta si compatibilitatea componentelor. Sunt multumit de produsele care mi-au fost livrate in doua zile. Recomand Spotted!

 
Părerea Cumpărătorului

Au tot ce-ți trebuie....

 
Marian

Am comandat 5 switch-uri Ubiquiti, foarte mulțumit de suportul oferit

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat sistem de supraveghere configurat de ei, primit a 2-a, mau ajutat și la configurat... 5 stele

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte mulțumită de produse

 
Părerea Cumpărătorului

foarte multe informatii primite despre produsele comandate.... mi-au placut

 
Părerea Cumpărătorului

Produse de calitate, oameni profesionisti

 
Părerea Cumpărătorului

Preturile sunt bune la majoritatea produselor , am luat de la ei o camera hikvision 2CD2685FWD-IZS , 2 camere DS-2CD2T85FWD-I8 de 4mm , nvr si hdd. Produsele sunt in stare excelenta , livrare a2a zi , suport tehnic pe masura. F multumit RECOMAND

 
Părerea Cumpărătorului

Sistem comandat și instalat cu ajutorul lor! Foarte mulțumit de alegerea făcută...

 
GhitaI

Am comandat 6 camere Hikvision ds-2cd2085fwd-I, am fost sunat rapid pentru confirmare, baiat amabil la telefon, si-am primit produsele a 2a zi. Foarte seriosi, recomand