Spotted.ro

Spotted.ro
Denumirea firmei
General Tech Solutions SRL
Anul fondarii:
2018
Adresa:
420104 Bistrița, Intrarea muncelului nr1 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0733 322 100
Despre noi
Spotted.ro este un magazine online destinat sistemelor de securitate infiintat la finele anului 2018 cu scopul de a creste calitatea serviciilor oferite in acest domeniu. Societatea noastra este cladita pe incredere, seriozitate si respect. Pe baza acestor principii, compania doreste sa ridice stafeta la un nou nivel in comertul online si al echipamentelor de securitate.
Gama de produse comercializata de catre compania noastra este una foarte diversificata, urmarind sa satisfacem toate cerintele clientiilor nostri. De altfel, folosim doar echipamente de cea mai buna calitate, producatorii fiind recunoscuti la nivel mondial.
In spatele companiei nou infiintate, se regasesc profesionisti cu o experienta bogata in instalarea si vanzarea echipamentelor de securitate.
Spotted.ro este o societate licentiata in domeniul sistemelor de securitate de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Spotted.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii