Sportvision.ro

Sport Vision Trading SRL
Anul fondarii:
1996
Despre noi
De-a lungul anilor am devenit un etalon al calității serviciilor, iar astăzi ne bucurăm să fim în poziția de lider în retail de echipament sportiv în Europa de Est. Ne concentrăm toată atenția pe clienții noștri, pentru ca ei să beneficieze de experiențe de shopping unice într-un cadru modern, cu o largă ofertă de produse, sfătuiți în alegerile lor de către consilierii bine pregătiți din magazine.

Prezența noastră pe piețele Europei de Est și aprecierea clienților au reprezentat un cadru oportun pentru semnarea unor parteneriate cu cele mai sonore branduri din industrie: Nike, adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Puma, Salomon, Helly Hansen, Converse, Timberland etc. Lista completă o regăsiți în oferta noastră. Pe lângă asta, avem propriul departament de licențe cu drepturi exclusive de distribuție pentru Champion, Umbro, Lotto, Ellesse și multe altele.
Păreri

Spune-ţi părerea despre Sportvision.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii