SPORTPARTNER.RO

SPORTPARTNER.RO
Anul fondarii:
2012
Adresa:
VOLUNTARI, SOSEAUA BUCURESTI NORD 10 (Magazin offline)
Tel.:
0311050917, 0732161411
Fax:
0311050918
4.5
5
2
0
0
0
Despre noi
Sportpartner.ro este un site de articole si accesorii fitness creat special pentru a veni in ajutorul celor ce doresc sa faca miscare chiar acasa. Pe site-ul nostru puteti gasi benzi de alergare,benzi de alergat magnetice,benzi de alergare mecanice,biciclete magnetice,biciclete eliptice,steppere,aparate multifunctionale,gantere,bare,discuri si nu in ultimul rand accesorii. Pe langa produsele de fitness veti mai putea gasi pe site-ul nostru role,biciclete, darts, mingi, articole tenis de masa, piscine, articole si accesorii inot si articole camping.
Pentru informatii membrii echipei noastre va stau la dispozitie telefonic, pe mail si pe messenger.
Pe data de 6 septembrie 2013 s-a deschis Sportpartner.ro, magazinul cu cel mai mare și mai diversificat sortiment de articole fitness din România. Produsele sunt disponibile atât online, cu livrare în toată țara, cât și în showroom-ul deschis în București, pe Șos. București Nord nr. 10, în incinta complexului de birouri Global City Business Park.
Pe o suprafață de 250 metri pătrați, clienții Sportpartner.ro vor găsi cel mai mare sortiment de articole de fitness, dar și mărci de top din tenis, tenis de masă, badminton, volei, înot, darts, box sau sporturi pe roți (biciclete, role, skateboard-uri).
Sportpartner.ro se adresează mai ales iubitorilor de fitness, pe care îi așteaptă cu cea mai bună selecție de produse: peste 50 de aparate, atât pentru antrenamente acasă, cât și pentru uz profesional. Produsele vin de la mărci de top în domeniu și acoperă toate categoriile de preț, de la standard până la premium.Branduri precum Tunturi, cea mai apreciată marcă de fitness europeană, Body Sculpture, brand de renume mondial sau Bremshey vor fi prezente cu numeroase articole în oferta Sportpartner.ro. În plus, clienții vor descoperi în magazin produsele Sport Vision, marcă proprie Sportpartner.ro, dezvoltată special pentru cerințele pieței locale, înscrisă în segmentul de preț mediu/premium.

Showroom Sportpartner.ro
Soseaua Bucuresti Nord 10
TEL: 0732.161.411
031.105.09.17
Orar: LU-VI 09.00-19.00
SA-DU 10.00-18.00
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre SPORTPARTNER.RO!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

mi-am deschis o sala de fitness in harghita acum mai bine de un an. unele dintre aparate le-am luat de la ei si sunt calitative, rezista cu brio si astazi.

 
Părerea Cumpărătorului

Un pic cam departe magazinul fata de unde locuiesc, dar totusi cand am ajuns acolo am ramas uimit la cate articole am gasit. Bravo sportpartner.

 
Părerea Cumpărătorului

m-am bucurat sa aud ca gasesc si la noi articole speedo, credeam ca doar in afara voi gasi si o sa platesc transportul urias mereu. apreciere maxima, bravo!

 
Părerea Cumpărătorului

big up. am fost consiliat foarte bine pentru alegerea unei biciclete pentru juniorul meu. recomand! !

 
Părerea Cumpărătorului

printr-o recomandare am ajuns sa comand de la ei o bicicleta magnetica pliabila. livrarea a sosit a treia zi desi am vrut sa ajunga mai repede. una peste alta, pret bun.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o banda de alergat de la ei, si am prins o reducere de cam 500 lei. Foarte bun pretul si produsul de altfel. Recomand pe aceasta cale.

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat de la ei de mai multe ori, si din magazin si prin curier. Produsele sunt la preturi competitive, si de cele mai multe ori am gasit lucruri rar intalnite in Romania la ei pe site.

Motivul pentru care ati cumparat de la ei
Preturi mici si lucruri de calitate.

 
Magazine si puncte de preluare

Magazine

SPORTPARTNER.RO(magazin offline)
Adresa: VOLUNTARI, SOSEAUA BUCURESTI NORD 10
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0311050917, 0732161411
Fax: 0311050918
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine si puncte de preluare
SPORTPARTNER.RO
VOLUNTARI, SOSEAUA BUCURESTI NORD 10