Sportisimo

SPORTISIMO s.r.o.
Anul fondarii:
2000
2
6
1
0
3
26
Despre noi
Rețea de magazine și eshop cu articole și echipamente sportive. oferim o gamă largă de produse pentru sport și timp liber, de la branduri renumite de top.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Sportisimo!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
16.7 %
2.8 %
0.0 %
8.3 %
72.2 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Produse de calitate foarte proasta!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat online 6 produse si le-am achitat. Dupa 2 zile am fost anuntat per email ca 5 dintre ele s-au vandut intre timp de pe stoc. Am ramas si cu banii luati de pe card si @#$%^ ... NU RECOMAND!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat incaltaminte, platit 14 lei transport, nu a fost calapodul bun, am facut retur cu mentiunea ca vreau marime un numar mai mare, inca 25 de lei transport. Ajunsi acolo primesc mesaj, ca promotia ultima bucata, desi stoc este pentru marime mai mare, dar fiind parte din promotie nu iti poate returna numai banii pe incaltaminte, in interval de cateva zile ca banca e din cehia. 39

 
Părerea Cumpărătorului

După 6 zile am primit răspuns comandă anulată. Să vă fie Rușine atunci, de ce mai postați pe internet? De ce se mai fac comenzi online ? E la ghici, dacă ai norocul sa mai fie in stoc îl Primești, dacă nu nu. Am dat comandă pentru a face un cadou cuiva, m-am lăsat in baza voastră. Pe lângă asta sunteți singurii care cereți bani pe transport la livrare in magazin. Halal firma

 
Părerea Cumpărătorului

Experiență neplăcută
Am comandat mai multe articole și după o săptămână mă anunță că e disponibil doar unul

 
Părerea Cumpărătorului

am comandat in multiple randuri de la ei: adidasi, imbracaminte, clapari si nu am avut probleme. O singura experienta negativa am avut la ochelari de schi. Am comandat ceva si am primit altceva insa i-am returnat in magazin fara probleme.

 
Părerea Cumpărătorului

o politica idioata sa nu poți returna produse in magazin. La obor se poarta asta…in 2021 ar trebui sa poți returna fără probleme produsele in magazinele ce se respecta

 
Părerea Cumpărătorului

Articole de proastă calitate

 
Părerea Cumpărătorului

Un magazin bun, cu preturi si produse foarte bune. Comand cred de 4 ani de la ei, in special pentru fetita, si produsele sunt extraordinare, preturi f ok. Dar de, trebuie sa si citești, sa evaluezi marime, material - cei care au avut probleme in mod clar nu sunt familiarizati cu atentia pe care trebuie sa o acorzi unei comenzi online.
Am avut si anulare comanda, si retur totul fara pro

 
Părerea Cumpărătorului

Am facut 3 comenzi, iar dupa o saptamana le-au anulat pe toate 3.