Smart Protection

Smart Protection
Denumirea firmei
Invisible Protection Srl
Anul fondarii:
2014
Adresa:
Zalau, bv. Mihai Viteazul nr.58C (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0748.420.011
Despre noi
Produsele Smart Protection vin in intampinarea celor mai stricte cerinte atunci cand este vorba de protectia device-urilor. Un brand tanar dar cu o crestere continua cu un feedback foarte bun din partea clientilor. Dezvoltarea continua se datoreaza faptului ca ne dorim expunerea acestui brand la nivel international dovedind ca Romania poate oferi solutii si produse de calitate.Consumatorul final se bucura de toata atentia noastra pentru ca ne dorim ca experienta avuta in urma achizitionarii si folosirii produselor Smart Protection sa fie unica si mereu pozitiv.

Tempered Glass – Ultra Smart Protection este ultima generatie de sticla securizata testata si creata special pentru Smart Protection. Folia Clasic Smart Protection (cu grad militar din polimeri) poate fi creata pentru orice device chiar si pe suprafete curbate.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Smart Protection!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii