shoppix.ro

shoppix.ro
Denumirea firmei
Davsgal Redcar SRL
Anul fondarii:
2020
Adresa:
800506 Galati, George Cosbuc, nr 251B (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0734340340
4
6
0
0
0
2
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre shoppix.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda a venit rapid si serviciul cu clientii este exceptional.
Recomand.

 
Părerea Cumpărătorului

Un magazin online de neîncredere. am comandat un cooler si a 3 zi cu confirmare telefonica totul bine m am trezit cu comanda anulata ne anunțat. verificând comanda mi am dat seama ca as fi așteptat mult si bine. am avut o conversație cu o doamna de la ei neștiind ce sa mi spună. magazine online nu ar trebui sa existe pe piața. isi bat joc de cumpărători.

 

shoppix.ro (2 săptămâni)

Buna ziua, regretam experienta neplacuta cu derularea comenzii. Depunem eforturi constante pentru actualizarea in timp real a informatiilor afisate in magazin, si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate privind o colaborare viitoare.

Părerea Cumpărătorului

Am comandat, mi s-a confirmat si s-a livrat cu o surpriză! Oamenii livrează mai mult decât au promis... Ce spun alti cârcotași sunt abureli. NeaNicuX, colugu matale putea sa verifice daca nu a fost deschis coletu de curier, si daca ai dat o stea si nu ai cumparat, faci reclama aiurea...

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda a fost rapid confirmata, m-a sunat o doamna pentru confirmare, si in 2 zile produsul la mine. Voi mai reveni si cu alte comenzi.
Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Face toti banii! Am camera de ceva timp si functioneaza perfect.

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda a venit la timp.

 
NeaNicuX

Nu pare deloc de încredere, am un coleg care a comandat de aici acum câteva luni, și coletul părea desfăcut înainte de primire