shopfit.ro

SHOPFIT ONLINE SRL
Anul fondarii:
2020
Adresa:
700714 Iasi, str. Hlincea, nr.28 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0752164444
1.5
1
0
0
0
6
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre shopfit.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am dat comanda acum 8 zile. Am primit doar un mail de confirmare si bye bye. Nimic de atunci. Nu termen de livrare nu mesaj. Am sunat eu doua zile la rand. Nu raspunde nimeni. Total neseriosi

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un storcator fructec si legume.... comanda a fost livrata f repede, produsul sigilat in perfecta stare de functionare( nu am avut garantia, dar am luat legatura cu operatorul.... si mi-a confirmat ca daca voi avea probleme sa-l trimit... )

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda plasata pe 23-01-2022 si confirmata pe mail in 27-01-2022. Nu am mai primit nici o notificare legata de comanda desi in mail se preciza ca am de asteptat intre 3-10 zile. Azi dupa multe incercari le telefon mi sa comunicat ca am asteptat ca prostul degeaba, ca acea comanda a fost anulata de distribuitor. Era atit de greu sa mi se comunice prin mail ca nu pot onora comanda! ??

 
Părerea Cumpărătorului

Neserioși total!
Produs comandat, așteptat 12 zile, anulează comanda fără sa întrebe... cea mai proasta experienta! !
Nu recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Nu recomand! produsul cumpărat de la ei nu functioneaza corespunzător, deja am o lună și de când l-am trimis in garantie si nu imi este restituit. am depus reclamație la ANPC, voi vedea mai departe!

 
Părerea Cumpărătorului

Nu recomand . Seriozitate zero.

 
Părerea Cumpărătorului

Nu recomand acest site!
Comanda a sosit dupa 10 zile calendaristice. Produsul pe care l-am cumparat, o cafetiera Bosch, a functionat doar cu pastila de curatare, cand am introdus pastila pentru a face o cafea, apa a inceput sa iasa pe dedesubtul aparatului. Am contactat vanzatorul Shopfit (Primeadvertising) in vederea returnarii produsului defect, insa mi s-a cerut sa trimit filmulet c