Senetic

Senetic
Denumirea firmei
Senetic Distribution SRL
Anul fondarii:
2000
Adresa:
050912 Bucuresti, Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, sector 5 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
40 (21) 555 71 00
Fax:
+40 (21) 555 71 00
3
31
1
1
0
28
Despre noi
Senetic este un lider în livrările de software şi de soluţii la nivel de reţea cu produse ale unor mărci de frunte pe pieţele mondiale. Societatea se dezvoltă intens, potenţialul ei permiţându-i să coopteze noi parteneri şi clienţi din întreaga lume.

Principala noastră direcţie de activitate o constituie livrarea de soluţii complexe din domeniul informaticii.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Fax
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Senetic!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
50.8 %
1.6 %
1.6 %
0.0 %
45.9 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Niste neseriosi care nu au bun simt. Cer bani seriosi pentru expeditii rapide cu UPS sau DHL dar nu se tin de cuvant. Daca ai nevoie de ceva urgent comandati de la un vanzator verificat cu confirmari clare despre livrare. Am platit cu UPS si ei trimit cu GLS.

 
anghel

Foarte multumita de serviciile magazinului. Mi-a placut colaborarea cu magazinul online. Au raspuns prompt cererii, iar dep relatii clienti a fost de mare ajutor.

 
noe

Comunicarea cu magazinul si serviciile au fost excelente. Produsul corespunde cu imaginile si a ajuns in stare buna. Recomand!

 
Zabulon

Foarte usor de pus comanda si preturi accesibile. Am avut o experienta foarte buna. Comunicare exemplara.

 
Gerasimos

I made an order of a multifunctional printer on Saturday 9-4-2022, I paid with my ING debit card and the amount it was RON 2. 492, 59. On Monday 11-4-2022 I contacted Senetic. Ro by email to ask them when I will receive my order and they replied to me in a few minutes telling me that they need at least 3 weeks, asking me also if I want to cancel the order. I answered back that the time i

 
Lucian

Informatii exacte. Proces rapid de selectare si comanda Produs conform cu descrierea. Un magazin de incredere toate produsele comandate au ajuns in termenul de livrare stabilit ambalate corespunzator.

 
Antoniu

Produse de calitate, sunt mulțumită de ce am comandat, cred ca o sa mai revin si cu alte comenzi

 
Părerea Cumpărătorului

Recomand cu drag supele din acest magazin.

 
CNistor

Comunicare foarte bună, calitatea produsului buna! Foarte multumit de pretul produsului, amabilitatea angajatei ce m-a contactat pentru confirmare si de rapiditatea livrarii.

 
Varujan

Stocul afisat pe site a fost cel real si s-a respectat termenul de livrare. Livrarea rapida, produse de calitate. Recomand cu incredere.