Sc Rphone Quality SRL

Sc Rphone Quality SRL
Denumirea firmei
Rphone Quality
Anul fondarii:
2020
Adresa:
011492 Bucuresti, Str. Cluj, Nr. 81, Bloc 9, Scara 1, Ap2, Sector 1, Bucuresti, Romania (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0771566977
4.5
32
0
0
0
6
Despre noi
Cumperi in siguranta, plata cu cardul, produse noi si sigilate de producator.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Sc Rphone Quality SRL!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
84.2 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
15.8 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am făcut o comanda pe data de 13 mai 2024 am primit mail-ul de confirmare după care am așteptat fără să am nici o informație. Pe data de 15 am sunat eu și domnul cu care am vorbit a spus că nu mai e valabila oferta iar eu nu am putut fi contactat având număr de telefon greșit. DAR PUTEAM FI CONTACTAT PE MAIL. NESERIOSI

 
Părerea Cumpărătorului

Toata interacțiunea excelenta. Nota 10 pentru tot! M-au ajutata la instalare cu toate parolele uitate !

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda Oneplus12 16GB/524GB Flowy Emerald.
Comunicarea cu reprezentantul magazinului a fost exemplara. Timpul de livrare a fost într-adevăr mai lung datorita furnizorului care asigura stocul, insa timpul estimat pentru livrare a fost corect prezentat de la inceput.
Telefonul a ajuns sigilat si respecta versiunea pentru Europa (incarcatorul corespunzator -cod telefon CPH2581)
Recom

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumpărat de la ei un iPhone 15 la un preț excelent. M-au sunat și m-au ținut la curent cu statusul livrării, ba chiar au fost de acord să ne vedem pentru a intra mai repede în posesia lui.
Am avut o comunicare de la om la om.
Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Daca esti constient de la inceput ca ca firma nu poate livra in timp record in orice oras din tara la fel deoarece si ei trebuie sa primeasca produsul si sa-l expedieze din afara capitalei, atunci nu mai raman motive de nemutumire. Am comandat ultimul model de telefon și sunt mulțumit de produsul in sine. Chiar si livrarea a fost mai rapida decat se preconizase initial.

 
Părerea Cumpărătorului

Am achiziționat un iPhone 15ProMax. Totul a decurs normal, de la comandă până la livrare. Chiar dacă e parcursul comenzii am renunțat la culoarea inițială comandată, și s-a schimbat totul fără nici o problemă cu o puțină prelungire normală a timpului de livrare. Prețul a fost cel mai bun de pe piață. Cu siguranță voi mai reveni la această firmă și chiar o recomand. Ce s-ar putea îmbunătă

 
Părerea Cumpărătorului

Am luat de la ei un iPhone 15 de sărbători care acum a fost blocat de către anazon, pe motiv ca a fost furat.
Voi apela la ANOC și politie pentru recuperarea prejudiciului și a datelor personale din telefonul blocat.

 

Sc Rphone Quality SRL (3 luni)

Buna ziua, felicitari pentru creativitate si pentru faptul ca v-ati dat interesul (oricare dintre magazinele rivale sunteti). Frumoasa poveste, dar din pacate, pentru dumneavoastra, nereusita.
Avand in vedere afirmatiile facute, pe langa faptul ca nu ne-ati lasat un indicativ de comanda, mentionam faptul ca produsele noastre provin direct de la PRODUCATORI, ci nu de la alti furnizori precum Amazon sau ce mai aveti dumneavoastra in gand.
Cu atat mai mult, lasand aceasta recenzie, va dezvaluiti singuri intentia de rau, deoarece ati fi putut sa luati legatura cu noi prin toate intermediile posibile si afisate pe site (telefonic, electronic sau altele), dar aceasta poveste nu este reala.
Va aducem la cunostinta ca prin astfel de recenzii, facute in trafic probabil, nu reusiti in nici un fel denigrarea magazinului nostru.
Mai mult decat atat, observam incapacitatea dumneavoastra de a scrie Amazon sau ANPC, probabil aveti probleme cu tasta N la telefonul pe care il folositi acum, dupa ce a fost blocat cel vandut de catre noi.
Va dorim multa sanatate si mai asteptam recenzii din partea dumneavoastra, dupa ce mergeti la politie si la "ANOC"
O zi buna in continuare!

Părerea Cumpărătorului

Sunt foarte multumita de ceia ce am primit, am comandat un iphone 15 pro max, nou, punctuali, si foarte prompti la intrebarile si nelămuririle mele. Recomand cu drag! Foarte seriosi!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat luna trecuta un Samsung Fold 5 de 512GB.
A fost peima comanda pentru mine de pe acest site pentru ca pretul este fosrte bun.
Am fost sunat pentru confirmarea comenzii si mi s-a spus ca din cauza comenzilor multe de BlackFriday, livrarea poate dura pana la 12 zile. Dupa 7 zile a ajuns deja, sigilat, nou, versiune europeana, totul nou si frumos.
Dupa aproape o luna sunt s

 
Părerea Cumpărătorului

Pentru mine acesta este un magazin nou. Serviciile oferite au fost excelente, contactul a fost rapid și de obicei la un mail primeam înapoi rapid un apel telefonic pentru o comunicare cât mai bună. Am fost anunțat de la început că livrarea va dura mai mult (normal de Black Friday) , dar a venit prin curier în cca 7 zile. Prețul a fost cel mai bun oferit pe piață pentru produs nou, cu gar

 

Sc Rphone Quality SRL (5 luni)

Va multumim pentru incredere si va mai asteptam!