Sc Rphone Quality SRL

Raduca Stefan
Anul fondarii:
2020
Adresa:
011492 Bucuresti, Str. Cluj, Nr. 81, Bloc 9, Scara 1, Ap2, Sector 1, Bucuresti, Romania (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0771566977
4.5
14
0
0
0
1
Despre noi
Cumperi in siguranta, plata cu cardul, chiar si in rate.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Sc Rphone Quality SRL!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
93.3 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
6.7 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Salut. Am comandat un Apple Air 5 de la Rphone Quality, motivul principal fiind mai ieftin decat la iStyle cu 300 lei. Intradevar livrarea a intarziat cu vreo 2 zile. Cand i-am sunat au raspuns foarte repede si au vorbit foarte profi. Mi-au explicat ca iPad urile vin din afara tari si ca de acolo este intarzierea. Chiar m-au intrebat daca tin comanda sau vreau sa o anulez. Nu am anulat c

 
Părerea Cumpărătorului

dazamagit, am platit un produs si in loc sa-l primesc ei ma anunta ca nu-l mai au si asta a doua zi, multa ................................................................................................................................................................................................................... , friderul plin.

 
Părerea Cumpărătorului

Totul a decurs perfect! Nota 10

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat un Note 20 Ultra.
Livrat - simplu si rapid.
Fara probleme, pana la acest moment.
Multumit de colaborare.

 
Părerea Cumpărătorului

În prima faza am fost sceptica cu magazinul, am facut plata cu cardul pentru un Samsung Z Fold2 Bronze care mi-a ajuns după 3 zile. L-Am primit cu Sameday, totul in regula, am fost cu el la Samsung pentru verificare. Intr-adevăr un serviciu de calitate, de la plasarea comenzii pana la livrare.

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat de la acestia 2 telefoane, un iPhone 12 pro si un iPhone 12 si sunt foarte multumita. Recomand cu incredere acest magazin.

 

Sc Rphone Quality SRL (1 ani)

Va mulțumim pentru sinceritate!

Părerea Cumpărătorului

Am cumparat iPhone 11 si sunt foarte multumit atat de timpul de livrare cat si de comunicarea cu reprezentantul RPhone Quality. Am cerut sa fie impachetat pentru cadou si s-a tinut cont de cerinta mea, a venit ambalat foarte frumos si nu a trebuit sa ii mai fac nimic inainte de a-l oferit cadou. Persoana care il foloseste este foarte multumita de telefon. Cu siguranta tot de aici imi voi

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumpărat un S20Ultra, super de treaba cel care sa ocupat de comanda, am fost anunțat ca ar putea ajunge în 2-5 zile din cauza sărbătorilor. Am primit, verificat sigiliu, verificat imei, totul este legit. Recomand prietenilor și am sa revin pe viitor.

 
Părerea Cumpărătorului

Băiatul cu care am discutat a fost super ok, în ceea ce privește produsul este unul de mult așteptat, LG Wing. Într-adevăr a durat 5 zile livrarea coletului dar așteptarea a meritat. Super incantataL

 
Părerea Cumpărătorului

Bună ziua am cumpărat un Huawei P40 Pro 128 GB sunt foarte mulțumita de acest produs primit frumos și foarte rapid în 2 zile Mulțumesc! !!

 

Sc Rphone Quality SRL (1 ani)

Ne bucuram sa știm ca sunteți mulțumită!