Samsung Romania

Samsung Romania
Denumirea firmei
SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA SRL
Anul fondarii:
2019
Adresa:
Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0800872678
3.5
4
0
0
0
2
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Samsung Romania!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat, au livrat. Produsul ok. Multumit

 
Părerea Cumpărătorului

Cel mai mare pret din piata la toate produsele. Jenant, avand in vedere ca e direct site-ul producatorului. Macar iesiti de pe compari. ro. ca sa nu va mai faceti de ras.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat de doua ori. Prima data un televizor, a doua oara un telefon. In ambele dati au livrat produsele a doua zi, deci s-au miscat bine. E ok ca ai acolo toate produsele si vezi mai usor optiunile si diverse info. Altfel, ca si magazin online, e la fel ca oricare altul. Functioneaza, pui comanda, primesti produsul. Sper nu testez returul : )).

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un Samsung S10 vineri, la cel mai mic preț de pe piață (1999 lei) , și l-am primit sâmbătă. Telefonul era sigilat, cu toate accesoriile incluse și funcționează foarte bine. Nu am nimic de reproșat acestui magazin.

 
Părerea Cumpărătorului

Un sfat mai intai pentru compari. ro: "da-ți sfat magazinului" este gresit gramatical, corect este "dați un sfat magazinului".
Revenind la Samsung. com - este interesant ca site-ul este unul de prezentare de produs, mai curand decat de vanzare - probabil este si motivul pentru care nu se "bate" in reduceri cu alte magazine online. Altfel, foarte util pentru a-ti alege produsul dorit.

 
Părerea Cumpărătorului

aveti cel mai mare pret la toate produsele Samsung....... !! !! ?? ?? ? Ridicol . ! !! !