Samsung Romania

SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA SRL
Anul fondarii:
2019
Adresa:
Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0800872678
3.5
13
0
0
0
8
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Samsung Romania!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
61.9 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
38.1 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Mizerie de magazine Samsung. Nu cumpărați de la ei. Customer Service atitudine jegoasa. Isi bat joc de clienți. Evitați! !

 
ghiga_andrei

Am comandat un frigider de pe site-ul Samsung acum 11 zile și comanda este tot în procesare. În momentul comenzii era afișat livrare în 2-3 zile. O minciună. Am sunat și la telefon o doamnă fără chef mi-a zis că se va livra peste încă o săptămână probabil că au fost reduceri pe site și s-a comandat prea mult. Profesioniști.

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat un aspirator vertical Jet. Foarte multumita si de produs, si de magazin. Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o masina de spalat. Comanda livrata super repede si pana in casa.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o tastatura bluetooth de smartphone si un charger de 25W pe la ora 4 dupa-amiaza iar a doua zi m-a sunat Fan sa mi le livreze, totul OK, poate cutia a fost un pic cam mare pentru dimensiunea produselor dar asta e treaba lor ma gandesc

 
Părerea Cumpărătorului

Miercuri am comandat, joi mi-a si venit si produsul functioneaza perfect. Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

AM COMANDAT PE DATA DE 22 MARTIE. AM PLATIT INTEGRAL. ACUM MA PLIMBA CU VORBA. SAPTAMANA TRECUTA MI-A ZIS CA VINE SAPTAMANA ASTA , SAPTAMANA ASTA IMI ZICE CA SAPTAMANA VIITOARE. SI STAREA PRODUSELOR ESTE IN PROCESARE. DEZAMAGIT COMPLET.

 
Părerea Cumpărătorului

Am făcut precomanda la telefon pe 9 fbr. Am achitat telefonul atunci. Deși am numărul comenzii , nu apare nicăieri. Am vb cu ei de nenumărate ori... mereu am fost asigurat că vine la timp și că au înregistrat plata. Vineri 25 fbr când trebuia să vina, am sunat iar... mi-au spus că se livrează în seara respectiva(expresia a fost" sunteți printre primii care ați comandat, îl livram azi").

 
Emi

Am fost placut surprinsa. Folosesc gadget-uri Samsung de peste 7 ani si desi comand mai rar, folosesc daily ce am de la ei si raman fana a brandului. Ultima livrare s-a realizat ok, in due time, cu profesionalism in comunicare (ceea ce mereu apreciez, pentru ca gasesc mai rar zilele astea). Keep it up!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat baterie pentru aspirator vertical cu mop. Am prins o promotie buna si balanta calitate premium / pret a fost foarte foarte buna.
Livrarea m-a impresionat placut, s-a livrat in 2 zile lucratoare in Bucuresti, in perioada sarbatorilor de iarna si a venit ambalata cu protectii sa nu se sparga.