Remediu

Remediu
Denumirea firmei
Bionativ Srl
Anul fondarii:
2007
Adresa:
Bucuresti, Nehoiasi nr. 4, sector 5, Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0765681717
Despre noi
Magazinul nostru online www.remediu.ro s-a format ca un ghid de medicina naturista, din dorinta de a va facilita accesul la un catalog complet de produse; exista, de asemenea, o sectiune de articole si sfaturi din domeniul sanatatii. Cu o baza de date ce cuprinde peste 12000 de produse, clientii apeleaza si revin cu incredere in magazinul nostru virtual pentru a-si face cumparaturile rapid si la preturile cele mai bune.

Ca sa intregim pachetul nostru de servicii, echipa www.remediu.ro va pune la dispozitie recomandari de la specialistii din domeniu, articole informative, cat si cel mai prompt raspuns pentru orice nelamurire pe care o aveti. Preturile noastre vor fi intotdeauna corecte, in acord cu valoarea produselor comercializate, pentru a suplini nevoile clientilor nostri. Dorim promovarea unui stil de viata sanatos in mod natural, printr-o bogata oferta de produse si servicii impecabile.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Remediu!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii