RaiJucarii.ro

RaiJucarii.ro
Denumirea firmei
Casallia s.r.o.
Adresa:
83104 Bratislava, Vajnorská 136/A (Nu este punct de preluare)
Tel.:
+421220862555
2.5
1
0
0
2
1
Despre noi
Suntem magazin on-line cu jucării și vindem jucării și en-gros.
Contact: www.raijucarii.ro, info@raijucarii.ro, +421220862555
Orar: luni - vineri de la 9:00 la 17:00
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Modalitati de comanda: E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre RaiJucarii.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Am primi comanda o mini bucătărie si din pacate am primit o cam deteriorată si zgariata Am trimis mail si sper sa primesc un raspuns cat mai repede sa vedem cum rezolvăm problema

 

Am comandat doua seturi lego. Pretul cel mai mic pe care l-am gasit pe internet(cam 80 lei mai putin la o comanda de 300lei) , livrare rapida, produse in stare perfecta. Foarte incantata!

 

Termenul de livrare afisat in site este de 3 zile. am plasat comanda in data de 16 ianuarie iar asteptarile mele erau undeva la 5 zile lucratoare. La trei zile de la plasarea comenzii, in 19 ianuarie, am observat ca statusul este acelasi -"comanda plasata" si am intrebat de ce nu o predau la curier. Redau in continuare raspunsul lor integral:

"Acest lego din comanda dumneavoastră noi

 

RaiJucarii.ro (5 luni)

Bună ziua,
Disponibilitatea la produsul comandat de dumneavoastră este de 3-5 zile.
Este specificat pe pagină la produsul respectiv chiar sub codul produsului :,,Disponibilitate: Expediere până în 3-5 zile.,,
Vă dorim o zi plăcută !

Nefiind un magazin din Romania, comenzile vin in 3 zile lucratoare. In plus, indiferent de comanda, trebuie platit curierul, mai scump decat in tara (se pot percepe chiar si taxe suplimentare in functie de greutate si/sau volum).

 
^