PROstore

PROstore
Denumirea firmei
Pronet Computers Comimprest SRL
Anul fondarii:
1993
Tel.:
0720212212
4
8
0
0
0
3
Despre noi
PROstore o gama de produse IT, electronice si electrocasnice, notebook-uri, laptopuri, telefoane, tablete, placi video hard discuri, televizoare e.t.c. Promotii saptamanale.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Finantare in Leasing
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Fax
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre PROstore!

1
         
2
3
4
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
72.7 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
27.3 %
Toate părerile

Rog toti utilizatori care citesc acesta evaluare sa fie foarte atenti.

Dupa ce am cumparat un produs de la acest magazin ''PROstore'' care reprezenta o componenta de computer deloc ieftina s a stricat dupa foarte scurt timp, am trimis o in garantie si de atunci au trecut aproape 3 luni si numai raspund nici la e-mail nici la telefon , iar un prienten de al meu a avut probleme asemana

 

Un magazin foarte serios. Am plasat comanda (pentru o camera web Logitech Bcc950) foarte simplu si usor si am primit produsul imediat a doua zi.
Produsul este impecabil, cum ar trebui sa fie.
Ma declar foarte multumita, de achizitie si in special de acest magazin!
Va multumesc!

 

Am cumparat de la ei componentele necesare pentru un nou pc. Foarte rabdatori si amabili. Domnul Marinoiu Cristian a fost cel care s-a ocupat de comanda mea, (am schimbatde 3 o comanda ori fara nici o problema din partea lor). Preturile sunt foarte bune in comparatie cu alte magazine online. A durat cam 10 zile pana au venit componentele dar mi-au spus de la inceput treaba asta, asa ca

 

Am cumparat la inceputul acestui am cumparat urmatoarele AMD FX 6300 , placa de baza Asus , 4 GB RAM 1600 MHZ , vreau sa spun ca merg perfect si in ziua de astazi , sunt extrem de multumit . Livrarea a durat peste o saptamana , dar nu conteaza , nu erau pe stock . Am economisit 300 lei : ) Cu respecte Rachieru Mihai

 

neseriosi! ma pun sa sun de 5 ori ca pana la urma sa-si dea seama ca nu au memorie kingston de 1gb pc3200 la 55 de lei, ca pe site nu e bine! au decat de 512mb la 67 lei!

 

Am comandat un WD HDTV in tara si a doua zi a ajuns.
Acum am comandat o PB si sper sa se repete figura
Recomand, chiar raspund la telefon

 

preturile sunt numai de reclama. prin 25 dec am vazut oferta la placa video galaxy 9800gt la 478lei. intre sarbatori nu au putut fi contactati asa ca i-am sunat in 5 ianuarie. bineinteles ca mi-au spus ca nu mai au placa. suntem in 24 ianuarie(a trecut o luna) si produsul mai e si acum afisat pe site la acelasi pret fiktiv.

 

Eu am cumparat un PDA Asus A639 in conditiile in care nu l-am gasit la alte magazine in stoc. Am mers la ei si l-am ridicat si am fost foarte multumit de servicii.Seriosi.

 

firma este serioasa, mi-a placut ca oamenii de vanzari chiar stiu sa-ti dea detalii tehnice amanuntite, am cumparat de multe ori de la prostore si livrarile au fost rapide. computerul ti-l repara gratuit chiar daca nu l-ai luat de la ei, RAR ASA CEVA!!! ma refer la soft. oamenii sunt cu adevarat profii!

 

bun....nu sunt tepari

 
Magazine

Magazine

PROstore(magazin offline)
Adresa: 021212 Bucuresti, Str. Trei Scaune nr.12 Sector 2
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0720212212
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
PROstore
021212 Bucuresti, Str. Trei Scaune nr.12 Sector 2
^