PC Garage

PC Garage
Denumirea firmei
PC Garage SRL
Anul fondarii:
2005
Adresa:
031214 Bucuresti, Str. Logofat Tautu, 68A (Nu este punct de preluare)
2
11
2
1
2
33
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre PC Garage!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
22.4 %
4.1 %
2.0 %
4.1 %
67.3 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Sunt foarte multumit de serviciile celor de la PCG, îmi place să site-ul acesta are fiecare filtru de care ai avea nevoie când vrei să cumperi de la ei, chiar recent (6 aprilie 2021) mi-au ajuns de la ei produse în valoare de 1000 de lei si sunt împachetate corespunzător, fără urme de uzură, zgârieturi, față de emag de unde am comandat un telefon (huawei nu contrează modelul) din showroo

 
Părerea Cumpărătorului

Nu folositi PCGarage!
Nu folositi PCGarage!
Nu folositi PCGarage!

Am achizitionat in 2019 un calculator pe piese de la ei. De asemenea, am cumparat si serviciul de asamblare tot de la PCGarage. In 2021, am inceput sa am probleme cu unitatea. Pe unele programe, se tot auzeau zgomote si vibratii, asa ca am decis sa apelez la service pentru garantie.

Am discutat online cu un rep

 
Părerea Cumpărătorului

Nu-si respecta propriile declaratii oficiale de pe site si te "fura pe fata". Cand le trimiti dovezi isi intorc privirea si iti ignora mesajele. Ca rezultat al comportamentului lor am pierdut 2000 de RON.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat mai multe lucruri de la ei, pe de a lungul anilor. Pot sa zic că am primit produsele la un timp acceptabil și până acuma nu aveam probleme cu produse deteriorate sau sa primesc produse care trebuia să le trimit inapot din probleme de funcționalitate. Până în prezent sunt mulțumit cu ei.

 
Părerea Cumpărătorului

Nu vrei sa ai de a face cu serviciul lor de service. Am un telefon care s-a defectat acum o luna jumatate si acum tot stau de ei.
Altfel ca sa mute cutii de la distribuitori la clienti sunt buni. Am cumparat multe lucruri de la ei insa niciodata pana acum nu am avut nevoie de service. A fost ultimea mea achizitie de la ei.

 
Kertijoco

De obicei trimit coletele repede si bine ambalate, aici au nota 10.
Preturile depinde cum le prinzi, dar sunt ok. Trebuie sa mentionez ca am avut pana acum o parere chiar foarte buna despre magazin, desigur s-a mai intamplat sa primesc din greseala altceva fata de ce am comandat, dar au fost corecti si au returnat banii.
Ultima mea comanda insa a fost ceva catastrofal in sensul ca to

 
Părerea Cumpărătorului

Din pacate nu pot da rating mai mic de 1 sta. Am cumparat o placa de baza si un cooler de la ei. Placa de baza a venit deteriorata si am observat dupa ce am deschis coletul!
REFUZ TOTAL de a remedia problema! Neprofesionalism! Stiu sa ia banii dar nu si sa ofere suport.
Sfatul meu, cumparati de oriunde altundeva Media Galaxy, Emag, Amazon orice... dar nu ei!

 
uNd

Pe data de 18 martie sau 17 martie Ryzen 7 5800x era la un pret promotional 1999 aprox, iar pe site-ul celor de la PC Garbage era mentionat faptul ca asta promotie tine pana in 31 martie. In prezent este 19 martie cand scriu acesta parere. Asa ca eu personal m-am convins de acest magazin online.

 
mikele

I would like to leave my sincere opinion.
i bought a cases, ram, ssd, i spent some money ..
1. the coriere arrives and has only a pack of 2, the second one is soo wrong he went somewhere else ... ok
2. the day after the cases arrive, the package had a little blow but, ok it happens.
who delivers me is always in a hurry I take the package I open it case completely broken all the fr

 
Părerea Cumpărătorului

Mari indoieli asupra veridicitatii produselor vandute. Uitati-va la preturi, mai ales la produse high-end gen laptopuri abia aparute sau telefoane - cand Day 1 PCG vinde un laptop cu 800-1000 euro sub pretul EU, cel recomandat de producator si prezent +/- max 100euro la toti retailerii online europeni si cand versiunea vanduta de PCG vine "fara OS" desi producatorul ofera OS pe toata gam