PC Garage

PC Garage
Denumirea firmei
PC Garage SRL
Anul fondarii:
2005
Adresa:
031214 Bucuresti, Str. Logofat Tautu, 68A (Nu este punct de preluare)
2.5
6
1
0
1
14
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre PC Garage!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
27.3 %
4.5 %
0.0 %
4.5 %
63.6 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

E ok daca nu vrei garantie. Daca ai probleme cu produsul iti anuleaza garantia, daca mergi la ANPC aia zic sa faci o expertiza extrajudiciara din banii tai si apoi cu aia sa depui o alta sesizare. Nu am mai cumparat de aproape un an de la ei dupa aceasta intamplare (inainte cumparam minim un produs pe luna de la ei). Nu stiu cine a pierdut mai mult....

Ca sa nu mai zic ca sterg revie

 
Părerea Cumpărătorului

Atenție, nu merita sa achiziționați nimic de la acești indivizi. Sunt țepari. Am achiziționat un expresor de la ei, am făcut retur și nu am primit banii înapoi. Asta este a treia luna de la incident. Nu va lăsați păcăliți, nu merita.

 
Ticla

Aparent daca vrei sa iti iei o sursa nemodulara, specialisti calificati nu sunt in stare se lege firele nefolosite si sa le lase sub PSU Shroud legate cu un soricel, sa nu fie galagie de fire pe viitor. Hai frate, imi iau calculator de 4500lei si din cauza sursei nemodulare nu poti sa faci asamblare de 200lei ca sunt niste fire lasate sub shroud, care le am explicat ca nu ma supara faptu

 
Părerea Cumpărătorului

Din pacate garantia nu inseamna nimic pentru PC Garrage: o sursa care s-a defectat dupa 6 luni cu garantia de 10 ani nu a fost schimbata. Deci e dezamagitor.

 
Părerea Cumpărătorului

Astazi am patit.. am primit un laptop spart, nici firma de curierat, nici Pc Garage nu raspunde reclamattilor mele.. Aveti grija cum cumparati de la ei, nu raspund pt nimic. Am fost fraierita in ultimul hal. Acum incerc cu Politia , dar nu stiu daca se rezolva.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o placa de baza, ventilatoare si mai multe componente mici de-a lungul timpului.
Tot timpul au venit ambalate in cutii cu folii de bule in interior.
Nu am avut probleme inca.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un produs , dar la plata cu cardul a aparut o problema. Nu-i nimic, imi trimite procesatorul de plati un email cu un link sa reincerc plata si am facut plata cu alt card. Mail de confirmare ca s-a primit plata, pe site apare platita.

Apoi.... nimic nu s-a mai intamplat. Comanda (cu produsul chipurile "in stoc magazin - 5 buc") , apare cu starea "Comanda dumneavoastra este

 
Părerea Cumpărătorului

Spun ca produsul e lovit ca sa evite inlocuirea lui. Raspund la mailuri dupa 24 ore!
Am fost client fidel am cumparat de 150. 000lei de la ei pana am avut probleme cu un Laptop, care mi-au spus ca e lovit si ca nu poate sa-mi dea banii inapoi si ca trebe trimis in service autorizat ptr verificari! Laptopul a fost trimis inapoi cu TEXTUL TEST OK si l-am primit inapoi fara nici o lovitur

 
Părerea Cumpărătorului

Client vechi cu reducere bazata pe numar de comenzi, am avut probleme cu un laptop ASUS, l-am trimis in garantie(dupa 9luni nu mai pornea) si mi-au imputat ca as fi facut lipiri pe placa de baza.
De atunci nu mai sunt client PCGarage.
Nu recomand aceasta firma.

 
Părerea Cumpărătorului

Evita returnarea produselor chiar si la 2-4 zile diferenta.
Cauta nod in papura.
Pe scurt profita de popularitate dar sunt neprofesionali cam in orice aspect.
Nu mai spun ca sunt client foarte vechi si mi-am dat seama din intreaga experienta cu aceasta companie de rahat: ).