PC Garage

PC Garage
Denumirea firmei
PC Garage SRL
Anul fondarii:
2005
Adresa:
031214 Bucuresti, Str. Logofat Tautu, 68A (Nu este punct de preluare)
2
18
3
2
10
79
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre PC Garage!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
16.1 %
2.7 %
1.8 %
8.9 %
70.5 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Dintr-un magazin de nota 10, au ajuns un magazin de nota 1, daca vrei sa returnezi un produs, aveti nevoie de nervi si in general de ANPC

 
Părerea Cumpărătorului

Aveti grija ce comandati pentru ca specificatiile pot fi eronate! Am comandat un produs recent care avea specificatii diferite decat cel primit, le-am semnalat problema si nu si-au asumat nimic. Tot eu am fost de vina ca n-am verificat si analizat pagina cu specificatii de la producator... Ce sa mai zic de modul in care abordeaza situatiile... mesagerie de 2010. Macar a ajuns cat de cat

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat ceva si am primit altceva (inferior) , am sesizat problema imediat, am predat coletul conform instructiunilor iar acum sunt conditionat de bunavointa celui care a primit produsul meu sa il returneze, fapt care se poate produce intr-o zi, o luna sau niciodata (desi fiind stocuri suficiente, mi-ar fi putut fi trimis alt produs).
Mai mult, un certificat cu datele mele personal

 
Părerea Cumpărătorului

Specificatii inselatoare la produs.
Nu ii intereseaza de client atunci cand exista un prejudiciu creat pentru client din vina specificatiilor gresite postate pe site.
Reclamati la ANPC.

 
Părerea Cumpărătorului

Doar șansa a facut sa prind un produs la un pret foarte bun pe acest magazin. Am comandat ca persoana juridica, un laptop. E putin diferit cand comanzi ca PFA, SC, ii. Atenție, nu se mai poate returna ca in cazul persoanelor fizice decat in maxim 48 ore si doar daca are vreo defectiune din fabrica. Daca coletul este adus deformat de curier, trebuie refuzat din start, altfel nu-l mai prim

 
Părerea Cumpărătorului

Evitați acest magazin online.
Servicii proaste și nu respecta drepturile cumpărătorilor...

 
Părerea Cumpărătorului

Televizor Spart ! Nu comandati de la acestia ! Nemernici

 
Părerea Cumpărătorului

Confirm ce zice majoritatea. Am achizitionat un laptop de 8000 de lei si serviciul lor de testare impotriva defectelor. Laptopul a avut un defect de sunet, un defect hardware. Testul pe foaie a fost de 10 minute. Au zis ca e timp sufiecient sa il detecteze. Dar se pare ca nu a fost sufiecient.
Cand le-am zis despre defect au sustinut ca testele lor sunt foarte bune si ca in service nu

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat un filtry pentru un Xiaomi Air 3H care era de fapt pentru Pro, i-am rugat sa il returnam si sa achitionam alte produse de contravaloare, dar s-au ascuns in spatele scuzei ca era achizitia pe firma, ca a trecut nu stiu cat timp, de parca ne vandusera paine.
Sunt praf si pulbere! Evitati-i cat puteti!

 
Părerea Cumpărătorului

Sincer, jenant site-ul si formularul de plasare al comenzii. Am achizitionat pe parcursul ultimilor ani mai multe produse dar lately doar erori.

Ca si exemplu ar fi ca azi 05. 10. 2022 acestia nu au un camp de introducere al numarului de contact dupa selectarea unui easybox drept urmare se creaza o eroare in momentul crearii awb-ului si ramai cu ochii in soare cand ajunge produsul in