Parfumerie Douglas

Parfumerie Douglas
Denumirea firmei
Parfumerie Douglas
Anul fondarii:
2000
Adresa:
10505 Bucharest, Polona68 Business Center, Strada Polona 68-72 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
021 411 71 14
Fax:
021 411 71 16
1
0
0
0
0
1
Despre noi
Parfumuri, articole de machiaj, cosmetică și îngrijire, lifestyle: Douglas.ro este mai mult decât un magazin online, este o parfumerie și un univers al frumuseții online reunite.

Bucurați-vă de propria dumneavoastră revistă online, concursuri, cadouri în cadrul campaniilor și două mostre gratuite la fiecare comandă. Comanda prin Douglas.ro este simplă, sigură și rapidă. Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 299 Lei, la orice destinație din România.

Alegeți Originalul! Douglas este cel mai mare retailer european de parfumerie şi produse cosmetice, cu o tradiție de peste 100 de ani în domeniu. Douglas este partenerul oficial al brandurilor de lux, care oferă garanția comercializării doar de produse originale și de calitate, provenite numai din surse autorizate. Descoperiți diversitatea universului de frumusețe Douglas.ro și creați-vă gratuit propriul dumneavoastră cont pentru a profita de toate beneficiile Douglas.

Pentru și mai multe surprize din partea Douglas, utilizați cardul de fidelitate Douglas la fiecare achiziție și, dacă nu ați avut timp să vă înscrieți până acum, puteți să o faceți rapid și gratuit în orice magazin pentru a accesa beneficiile acestui program.

Pentru a fi în permanență la curent cu noutățile, trendurile în frumusețe, promoții sau oferte Douglas abonați-vă chiar acum la newsletter-ul Douglas.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Păreri

Spune-ţi părerea despre Parfumerie Douglas!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am cumpart online un set cadou si l-am primit cu ambalajul strivit dar cutia de transport intreaga. Deci ei au trimis cu buna stiinta un produs deteriorat pe care eu intentionam sa il ofer cadou.
Sunt incalificabili.
Evitati-i cu orice pret!