Ozone.ro

Ozone.ro
Denumirea firmei
Ozone Entertainment JSC
Anul fondarii:
2008
3.5
29
1
0
1
21
Despre noi
Atunci cand terminati studiile, lectiile sau serviciul, este timpul pentru distractie. Din anul 2008, magazinul online Ozone.ro s-a dedicat sarcinii dificile de a profita la maxim de aceste momente, indiferent de modul in care alegeti sa le petreceti. La noi veti gasi nenumarate variante de divertismen potrivite fiecarui gust.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Ozone.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
55.8 %
1.9 %
0.0 %
1.9 %
40.4 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

am comandat un monitor a venit ok si repede in 3 zile

 
Părerea Cumpărătorului

Ultima comanda produs defect și abia poți lua legătura cu iei. Deci nu recomand

 
Părerea Cumpărătorului

Pana acum am avut 2 comenzi catre Ozonee.
Marfa a fost calitativ in regula. , insa marimile nu corespund deloc.
Nu prea sunt multumita de comportamentul lor vizavi de clienti.
1. impresie negativa
Alte situri pla prima achizitie sau la inscrierea in news-letter acorda reducere, Ozonne NU acorda, din pacate.
2. impresie negativa
Am fost nevoita sa returnez un articol, dupa una l

 
Părerea Cumpărătorului

Am peste 10 comenzi in ultimii doi ani, boardgames, figurine, puzzle-uri, carti, electronice. Nu stiu de unde vin aceste review-uri proaste sau cine le plateste, dar mi se par fasle avand in vedere cum se comporta lumea de la ozone. ro. Support cu clientii ok, partea de retur merge foarte bine, banii nu iti sunt restituiti instant, dar nu toti sunt emag. DAR ITI SUNT RESTITUITI. Ca iti p

 
Părerea Cumpărătorului

La prma comanda pe care am facut-o, sunt f. multumita. Coletul cu jucarii l-am primit intact, iar in pachet nimic deteriorat. Toul a fost in regula, preturile f. bune.

 
Părerea Cumpărătorului

DIn pacate am avut o experienta foarte neplacuta, in urma anularii unei comenzi platite din 13. 12. 2023 , nici pana azi 08. 01. 2024 nu am primit returul banilor, desi politica lor comerciala spune 4-5 zile lucratoare.

 
Părerea Cumpărătorului

Escroci! !! Mi-au furat banii (1260) , zic că au trimis două colete, și curierul l-a pierdut, dar pe cutia primită scrie clar 1 din 1! Nici nu au trimis! !! Trebuie să depun plângere și la poliție

 
Marionasu

Am cumpărat tastatura Hyperx Alloy Elite 2 pe 10. 12. 2023 mult mai ieftin decât de Black Friday. Am verificat evoluția prețului pe Compari. ro și pe istoricpreturi. ro și chiar a fost redus. Am stat cu frică să nu fie țeapă ținând cont de review-urile slabe, dar în cazul meu, a fost bine. Livrarea în 4 zile lucrătoare, produs sigilat 400 RON.

 
Părerea Cumpărătorului

Am luat carucior loreli, a sosit cu bine. A fost trimis din Bulgaria.

 
Părerea Cumpărătorului

Citind parerile despre site am stat cu emotii. Am comandat o jucarie, la un pret foarte bun, la noi era la pret dublu. Livrarea a fost rapida, mai repede a venit comanda din Bulgaria fata de comenzile facute in tara