ONLINEPET

ONLINEPET
Denumirea firmei
Rob Shop Online
4.5
6
0
0
0
1
Păreri

Spune-ţi părerea despre ONLINEPET!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Preturi mici la vitamine. Livrare rapida si gratuita in bucuresti.

 

Am luat sofcanis vitalite la super pret, l-am primit a doua zi. Multumit.

 

Am luat ulei somon, pet phos grand chien si k9 complete motion de la ei, au preturi super mici sau cel putin eu nu am gasit preturi mai bune in alta parte. Livrarea a fost a doua zi. Atata timp cat nu maresc preturile o sa tot comand de le ei. si de ce nu o sa i si recomand.

 

Comand in mod frecvent nutragold. La ei l am gasit la cel mai mic pret

 

Am gasit la ei pe stoc k9 complete growth si motion la preturi foarte bune, vreau sa zic ca am fost sunat imediat si am stabilit cand sa primesc produsele, Sunt multumit si sigur o sa mai comand la ei.

 

Am comandat un ulei de somon salbatic si am fost placut surprinsa sa gasesc in colet si niste pliculete cu mancare tot de somon. Rapid si ieftin, eu o sa mai comand de la ei.

 

nu sunt profesionisti, inteapa sacii pt a ii baga in colete mici si a plati mult mai putin la curieri.. sau sunt sacii deja intepatii de foarte mult timp la ei in magazie....
sunt foarte mincinosi....
Nu recomand