Ogorul

S.C. Ogorul Retail S.R.L.
Anul fondarii:
2015
Adresa:
020334 Bucuresti, Strada Gara Herastrau, nr. 2, Bucuresti, sector 2, RO 32334769 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0758242918
3
1
0
0
0
1
Despre noi
Cine suntem NOI?
SC Ogorul Retail SRL este o companie tanara, membra a grupui de firme BRISE care a fost infintat in vara anului 2013, din dorinta de a veni in ajutorul fermierilor mici si medii de cultura mare, respectiv a fermierilor din horticultura – legumicultori si pomicultori si cultivatori de vita de vie.

Ogor inseamna tarina, pamant, camp, lan. Ogorul e originea dar si finalitatea. Tot ce vinde Ogorul intereseaza ogorul, rodeste ogorul, il creste,are grija de el. E un nume care vine din timpuri vechi, cand lucrurile erau simple, cand ogorul era mama, tata, casa, lucrul pretuit cel mai mult. In ogor ne stau radacinile atat ca popor cat si ca necesitate.

Magazinele Ogorul, va ofera o varietate mare de produse si servicii, care va vor ajuta in diversele activitati agricole pe care le desfasurati, de la semanat pana la recoltat, prelucrarea recoltelor si comercializarea lor.

Grija pentru ogor implica reciprocitate – toata munca si grija depusa pe ogor se intoarce la dumneavoastra ajuntandu-va sa va imbelsugati viata si masa.

Magazinele Ogorul vin in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune solutii, pentru ca munca grea sa devina mai usora si sa aiba rezultatele dorite. Suntem oameni dedicati si iubitori ai pamantului, gata sa gasim intotdeauna raspuns si solutii pentru intrebarile / situatiile dumneavoastra.

Proiectul Ogorul, nu vizeaza doar activitatile agricole. Comercializam o gama variata de produse destinate casei si gradinii, amenajarilor exterioare,scule si unelte electrice, etc.

Sloganul nostru este Belsug si Spor. Belsugul este obiectivul fiecarui fermier, pe cand sporul este calea ideala spre belsug. Ogorul este, bineinteles, cel care prin spor duce la belsug!

Contact : Email - office@ogorul.ro
Tel - 0746/021007
- 0751/177101

Orar : Luni-Vineri : 09-18
Sambata : 09-14
Duminica : inchis
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Ogorul!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un butoi din plastic pentru vin de 300 litri si au trimis unul de 400 litri, fara accesorii -aerisitor, canea, garnitura. Nici un document de insotire, fisa tehnica. Procedura de retur greoaie , asta tinand mai mult de curier.

 
Părerea Cumpărătorului

In primul rand multumiri echipei "ogoruk" pentru operativitate.
Comanda lansata in 17. 02. 2016 orele 22. 10 si produsul primit cu Fan Courier pe 19. 02. 2016
Generatorul corespunde descrierii de pe pagina web in totalitate.
Este produs in China.
Pornire foarte usoara, din prima.
Nu uitati sa ii puneti ulei, cca 300-400 ml. De fapt, cum deschizi cutia, indiferent de pozitia cum