ochelarii.ro

ochelarii.ro
Denumirea firmei
O3 Trade SRL
Anul fondarii:
2016
Adresa:
Cluj-Napoca (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0 752 937 299
1
0
0
0
0
2
Despre noi
Magazin online de ochelari si accesorii! De aici puteti achizitiona cel mai ieftin si rapid rame de ochelari, ochelari de soare si toate accesoriile de care aveti nevoie fiind purtatori de ochelari. Vizitati frecvent site-ul nostru pentru a afla cele mai noi promotii sau abonati-va la newsletter!

Serviciu clienți: (H-P: 8.00-16.00), Tel.: 0 752 937 299
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre ochelarii.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Neseriosi, nu raspunde nimeni la email, dupa 10 zile lucratoare tot nu am primit comanda, nici telefonic nu am primit informatii depsre statusul comenzii. Am anulat comanda.
NU RECOMAND.

 

Nu raspunde absolut nimeni la telefon si nici la e-mail pentru a te informa in legatura cu produsul pe care vrei sa-l comanzi sau pe care l-ai comandat; cel putin asta mi s-a intamplat mie, fapt pentru care am si anulat comanda (de aprox. 100 EUR) deoarece, asa dupa cum le-am comunicat in motivarea anularii respectivei comenzi, nu tolerez lipsa de respect, mai ales cand se manifesta pe b