Mobi Store

Mobi Store
Denumirea firmei
T.L. KOM PHONE STORE SRL
Anul fondarii:
2007
Adresa:
500163 Brasov, Timisul Sec, 2A (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0721434774
2.5
3
0
0
1
6
Despre noi
Echipa T.L. KOM PHONE STORE SRL a inceput activitatea in domeniul furnizarii de servicii de consultanta in telecomunicatii si tehnologia informatiei in urma cu 11 ani. Totul a pornit de la nevoile de comunicatii ale clientilor carora se adreseaza, fie ca sunt din mediul de afaceri, fie ca sunt institutii, fie persoane fizice.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Mobi Store!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

NU CUMPARATI ! !! !!
Sunt țepari ! Vând telefoane defectuase produse pentru India ce nu le repara nici un service Samsung iar ei resping orice garanție și nici contractat nu repara .
Concluzie : vând telefoane ce 100% se defectează și nu le repara nimeni ! !! !
Căutați recenzi pe Google , sunt mulți tepuiti de ei !

 
Părerea Cumpărătorului

Buna ziua, am comandat de la MobiStore un telefon mobil Samsung A14 in data de 21. 06 si l am primit in 48 de ore. Telefonul este conform descrierii. Multumesc!

 
Părerea Cumpărătorului

Buna ziua , am comandat un telefon (samsung S21 FE ) de la ei in data de 02. 06. 2023.
Telefonul a ajuns in data de 06. 02. 2023 probabil si datorita acelor zile libere de la stat , dispozitivul primit este conform descrierii ,
Multumesc pentru profesionalism

 
Părerea Cumpărătorului

Buna,

Am plasat comanda in data de 30. 05 pentru un telefon Samsung Galaxy a04e , si am receptionat-o a doua zi. Dispozitivul functioneaza conform descrierii , livrare rapida . Multumesc pentru rapididate.

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat de la Mobistore de pe emag ca altfel nu as fi cumparat. Am comandat un Iphone 11 promax gold nou nout. Mi-au trimis un telefon pre-owned, dar am verificat IMEI-ul si era activat din 2020 si pe deasupra si furat. Am incercat sa discut cu ei, m-au blocat. Am incercat sa discut cu cei de la Emag si nimic, ca 'partenerul nu accepta returul'. Am platit 5500 de lei pe un telefon fu

 
Părerea Cumpărătorului

Am avut si eu problema telefoanele din India. Am cumparat un telefon Samsung M31 in septembrie 2020 de la Mobi Store, vandut prin Emag, fara sa stiu nimic despre compania respectiva si fara sa stiu multe detalii despre telefon. Trebuia bineinteles sa ma documentez mult mai atent. Seria M se vinde cam 95% doar in India si este de buget. Telefonul insa a fost vandut la un pret de 300 de eu

 
Părerea Cumpărătorului

Tzepari! Tzepari! Tzepari! De evitat! Anulează garantia produselor din motive puerile. Vezi toate comentariile pe acest subiect de la Lara Mobile care e aceeași firmă. Daca as fi citit acele comentarii sigur nu as fi cumparat de la ei!

 
Părerea Cumpărătorului

Telefon cumparat de la ei, NU specifica ca ar fi pentru India!
- Nu are caști incluse (cel pentru Europa are AKG) ;
- Încărcătorul este mai voluminos, plus ca necesita un adaptor, ceea ce il face SI MAI voluminos;
- Folia de protecție a telefonului indian NU este originala Samsung, ci o folie banala, pe care se observau și ceva zgârietur (! )i;
- Telefonul indian vine cu niște apl

 
Părerea Cumpărătorului

Am dat o comanda prin Emag Marketplace la Mobi Store.
Dupa aproape 2 saptamani de asteptare mi-a venit cu totul alt model de telefon care avea specificatii tehnice (hardware) asemanatoare cu cel pe care il comandasem eu (macar sa-mi fi zis ca nu-l au pe stoc si gata, anulam comanda) , nu sa puna cu totul alt telefon in colet!
Rusine pentru ce au facut! Nu cred ca a fost o greseala pe

 
Părerea Cumpărătorului

Lipsa totala de seriozitate . Dupa o saptamana de la comanda ma suna sa imi zica ca nu au pe culoarea aleasa de mine si daca aleg alta culoare . Dupa ce am ales alta culoare am asteptat degeaba ca dupa alta saptamana m-a sunat din nou cu aceiasi intrebare.
Am ramas cu gura cascata si am anulat comanda.