MARKBEK BUSINESS

MARKBEK BUSINESS
Denumirea firmei
SC MARKBEK BUSINESS SRL
Anul fondarii:
2010
Adresa:
240211 ramnicu valcea, aleea randunelelor, nr. 3, bl. 16, sc. d, ap 2 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0743308375
4
8
0
0
0
2
Despre noi
Magazin online telefoane mobile
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre MARKBEK BUSINESS!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Doresc sa felicit personalul companiei care a dat dovada de calm, intelegere si profesionalism in gestionarea unei situatii inedite . Am comandat un telefon Huawei p8 lite dar firma de curierat (nici nu vreau sa-i mai amintesc numele) a pierdut coletul si nu o data ci DE DOUA ORI. Am tinut legatura cu curierul dar cei care au solutionat problema au fost cei de la Markbek Business care

 
Părerea Cumpărătorului

Am achizitionat un p20 pro de la ei. A venit a 2-a zi, sigilat, totul a decurs fara probleme.

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt la a doua comanda datorita faptului ca si prima a fost exemplar.
Am comandat un Samsung J6 2018, mi-au furnizat rapid codul IMEI cerut, l-am verificat si l-am comandat. A doua zi a venit telefonul, l-am verificat in fata curierului sa corespunda codul, totul ok. L-au avut pe stoc, ceea ce rar gasesti la magazine mai mici si preturi mici.
Daca s-ar putea face reduceri pentru clie

 
Părerea Cumpărătorului

Am făcut o comandă la ei si am dat telefon sa îmi confirme cind ajunge comanda spus ca să dau telefon la fan curier si sa intreb cînd ajunge comanda dar am cerut un număr de Avb (numărul comenzi de expediere prin fan curier) mi-au spus ca nu merge sistemul si nu are cum să îmi dea numărul Avb. intrebarea este păi cum să dau la fan curier telefon dacă ei nu miau dat nici un număr de coman

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat pe data de 18. 12. 2018 pe la orele 13: 00-14: 00 si in urmatoarea zi (19. 12. 2018) am primit coletul, foarte repede zic eu mai ales in aceasta perioada, inainte de sarbatori.
Sunt foarte multumit, am fost notificat prin email despre fiecare pas al comenzii, produsul a ajuns in conditii ft bune fiind sigilat insotit de factura si garantie
Recomand cu incredere!
Multume

 
Părerea Cumpărătorului

am comandat produsul.
imediat am primit in mail confirmarea de plasare a comenzii.
ulterior am fost contactat telefonic pentru confirmarea comenzii
. promtitudine, seriozitate si preturi accesibile. le multumesc si ii recomand cu placere.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un Samsung A8 2018 cu toate ca la inceput am fost sceptic neavand multe evaluari. Dar am fost placut surprins de profesionalismul de care au dat dovada.
Mi-au furnizat rapid codul IMEI cerut, l-am verificat si l-am comandat. A doua zi a venit telefonul, l-am verificat in fata curierului sa corespunda codul, totul ok. L-au avut pe stoc, ceea ce rar gasesti la magazine mai mi

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte seriosi si promti, cei de la magazinul acesta. Am comandat un s8 plus si in urmatoarea zi a ajuns acasa.

 
Părerea Cumpărătorului

Pe langa pretul destul de accesibil, seriozitatea si promtitudinea m-au convins sa comand din nou de la acest vanzator. Am achizitionat un Iphone 6S, mi-a sosit a doua zi dimineata, pachetul/ carcasa in stare intacta, folia de pe cutie neatinsa, bineinteles cu verificare colet.
Recomand cu incredere acest vanzator! Va multumesc...

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat telefonul Samsung J5 Gold, dual sim. Acesta a venit desigilat, fara folie de protectie a display-ului si cu ambalajul deteriorat. Nu comandati niciodata de la acest vanzator!