mallbg.ro

mallbg.ro
Denumirea firmei
MALL BG IMPEX SRL
Anul fondarii:
2009
Adresa:
031805 Bucuresti, Ramnicu Valcea 26 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0739.841.382, 0739.841.371
Despre noi
MallBG este o companie cu o experiența de peste 10 ani pe piața online Bulgara și externa, cu o creștere medie anuală de peste 40% in 2018.
In prezent avem 3 birouri și mai mult de 20 de membri in total, cu locații:
Bulgaria: Sofia și Blagoevgrad
Romania: București
Compania noastra ofera o gama larga de componente, periferice, multimedia, produse IT de inalta calitate și tot ceea ce este necesar pentru casa dvs, cum ar fi electrocasnice, jucarii pentru copii, produse pentru sanatate și frumusețe, ceasuri de mana etc.
Compania este furnizor și distribuitor de componente și consumabile în domeniul echipamentelor de calculator și de imprimare.

Oferim cea mai largă selecție de produse și accesorii IT disponibile pe stoc. Suntem un dealer autorizat pentru Asus, Acer, Philips, Sony, Canon, Logitech, GygaByte, Samsung, BenQ, Dell, HP, Epson, LG, Toshiba, Apple și alte marci cunoscute și renumite.

HOME produse disponibile în stoc: LEGO, CASIO, POLICE, INVICTA, AVENT, BRAUN, ROWENTA, REMINGTON, ORAL-B și alte marci renumite.
Toate produsele pe care le oferim sunt noi, cu origine garantata și de la importatori autorizați pentru Bulgaria. Acestea sunt întreținute de reparatorii și serviciile de asistența oficiale din țara.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre mallbg.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii