mallbg.ro

mallbg.ro
Denumirea firmei
MALL BG COM LTD
Anul fondarii:
2009
Adresa:
1616 Sofia, Star belovodski pat"Nr 14 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0739.841.382, 0739.841.371
4
4
0
0
0
1
Despre noi
MallBG este o companie cu o experiența de peste 10 ani pe piața online Bulgara și externa, cu o creștere medie anuală de peste 40% in 2018.
In prezent avem 3 birouri și mai mult de 20 de membri in total, cu locații:
Bulgaria: Sofia și Blagoevgrad
Romania: București
Compania noastra ofera o gama larga de componente, periferice, multimedia, produse IT de inalta calitate și tot ceea ce este necesar pentru casa dvs, cum ar fi electrocasnice, jucarii pentru copii, produse pentru sanatate și frumusețe, ceasuri de mana etc.
Compania este furnizor și distribuitor de componente și consumabile în domeniul echipamentelor de calculator și de imprimare.

Oferim cea mai largă selecție de produse și accesorii IT disponibile pe stoc. Suntem un dealer autorizat pentru Asus, Acer, Philips, Sony, Canon, Logitech, GygaByte, Samsung, BenQ, Dell, HP, Epson, LG, Toshiba, Apple și alte marci cunoscute și renumite.

HOME produse disponibile în stoc: LEGO, CASIO, POLICE, INVICTA, AVENT, BRAUN, ROWENTA, REMINGTON, ORAL-B și alte marci renumite.
Toate produsele pe care le oferim sunt noi, cu origine garantata și de la importatori autorizați pentru Bulgaria. Acestea sunt întreținute de reparatorii și serviciile de asistența oficiale din țara.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre mallbg.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

M-a surprins foarte placut rapiditatea cu care s-a livrat comanda, tinand cont ca a fost expediata din Sofia! Am putut sa urmaresc fiecare etapa, pe ore, de la lansarea comenzii. Foarte seriosi si eficienti. Recomand calduros, mai ales ca au preturi foarte bune la unele produse.

 
vasile79

Camanda a ajuns foarte repede. Un operator te suna pentru confirmarea comezii si a doua zi produsul a ajuns.
Multumit

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o imprimanta Canon PIXMA G2411 , a ajuns destul de repede in Bucuresti, dupa o zi pe alta, Preturi mult mai mici fata de alti vanzatori . Sunt foarte multumim .

 
Alecs

In opinia mea MALL BG ofera servicii de calitate si transport destul de rapid avand in vedere distanta.
Pretul sunt destul de bune, mai ales pt produsele IT de top.

 
Părerea Cumpărătorului

Magazin strain care nu exista pe Google si care vinde produse si marfa din alte tari care nu au dreptul sa fie vandute in Romania !

Compari. ro ar trebui sa ii retraga din lista.