magazinpompe.ro

Distribution Pompe Italiene SRL
Anul fondarii:
2007
Adresa:
450121 Zalau, Str. Careiului nr.6 (Punct de colectare)
Tel.:
0745.755.197
Despre noi
Suntem MagazinPompe.ro, Divizia online a firmei SC Distribution Pompe Italiene SRL.
Distribution Pompe Italiene SRL ofera utilizatorilor, mari sau mici, o gama completa de electropompe si echipamente de pompare de la mari producatori europeni cum ar fi Pedrollo ,Saer,Zenit,Faggiolati,wilo,Grundfos si alti.

Distribution pompe ofera servicii si solutii tehnologice, concepute pentru a raspunde nevoilor reale ale clientilor si pentru a creste performanta lor cu un personal calificat de 15ani in acest domeniu.

Acest lucru insemna ca nivelul serviciilor pe care le oferim este foarte inalt nu ezitati sa profitati de experienta consultantilor nostri.

Suntem acei oameni pasionati, care au construit pentru dvs un univers al tehnologiei, in care sa gasiti tot ce va trebuie in functie de aplicatie cum ar

fi casa si gradina,agricultura si irigatii,industrie siservicii publice. Avem peste 1.000 de produse, din care puteti alege usor, urmarind categoria,

subcategoria sau tipul produsului cautat. Nu este nevoie sa va deplasati, sa stati la cozi. Va trimitem noi acasa tot ce va trebuie, in cel mai scurt timp.

Suntem cei care va putem ajuta cu sfaturi, atunci cand nu stiti cum sa alegeti modelul potrivit de pompa pentru utilitatea dorita.Va sfatuim atunci cand

sunteti in dificultate si aveti probleme cu luarea unei decizii bune si nu ne lasam pana cand nu gasim solutia problemei si va recomandam produsul potrivit.

Suntem cei care negociem permanent cu furnizorii din domeniu, astfel incat sa va oferim in orice moment zeci de promotii.

Pe scurt, noi, la magazin pompe, suntem cei care ne simtim mandri si responsabili fata de deciziile clientilor nostri. Ne bucuram sa va ajutam sa aveti apa in casele

dumneavoastra si ne faceti zilele minunate atunci cand ne trimiteti poze cu lucrarile executate cu pompele si echipamentele livrate de noi.

Noi suntem Magazin-Pompe.ro tinem pasul cu tehnologia si ne bucuram sa va cunoastem. Dvs?
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre magazinpompe.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Magazine si puncte de preluare

Punct de preluare

magazinpompe.ro(punct de colectare)
Adresa: 450121 Zalau, Str. Careiului nr.6
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0745.755.197
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine si puncte de preluare
magazinpompe.ro
450121 Zalau, Str. Careiului nr.6