Magazin online JucariiShop

Magazin online JucariiShop
Denumirea firmei
White Crystal Kft.
Anul fondarii:
2008
Adresa:
2600 Vác, Zrínyi u. 41/b (Magazin offline)
Tel.:
+3670/635-5218
2
3
0
0
0
7
Despre noi
Depozit en-gros şi en-detail de jucării pentru copii. Peste 1200 de produse în stoc. Expediere imediată cu livrare în 48 de ore.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Magazin online JucariiShop!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Buna ziua am comandat 1 penar care a venit cu fermuarul rupt cum pot sa iau legatura cu voi pentru retur sau bani înapoi nu sunt mulțumită de produs.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o jucarie si a fost livrata, am pus intrebari despre livrare si mi-au raspuns pe mail cu numarul awb-ului. Am primit jucaria la timp, doar ca era folosita si rupta o bucata de plastic. Presupun ca a fost expusa sau folosita intr-un loc. foarte dezamagit deoarece pentru retunare, imi solicita curierul numar de telefon de la destinatar si ei nu au dat nici un numar. E un fel de

 
Părerea Cumpărătorului

Nu sunteți seriosi

 
Părerea Cumpărătorului

Am plasat comanda care era calculată de mine la 35lei mi s-a trimis mail ca a fost înregistrată , am așteptat o. saptamana fără să mă anunțe nimeni nimic, in urma cu o zi sunt sunată de un șofer si-mi spune că am un colet de 80lei , waf? De unde pana unde? M-am lămurit singura ca transportul era egal ca valoare sau mai mare decât comanda, never ever nu mai fac. comanda pe acest site.

 
Părerea Cumpărătorului

It’s unexeptable the low standard provided. I haven’t got any tracking info and after a week for 3 days now I’m having huge problems with their delivery, waiting at home everyday to find that the delivery is not done, however they write in their page that the delivery has been done and no one was at home!
I will never use this site or dpd ever again!
A racist incompetent bunch!

 
Părerea Cumpărătorului

Au sosit toate jucariile comandate. 27 la numar : )

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat cateva jocuri de puzzle 3D pe care nu le gaseam la nici unalt magazin online din Romania iar comanda a venit foarte repede in doar 3 zile de la Budapesta.
Serviciu prompt cu marfa de caliate la preturi bune, comparativ egale sau chair mai mici decat cele din Romania Iar transportul a costat doar 30 Ron.

Recomand acest magazin online si altor cumparatori cu specificatia

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un joc Monopoly, care pe site avea fotografie in limba romana, dar mi-au trimis un joc in limba maghiara.

 
Părerea Cumpărătorului

Astept de o saptamana o comanda si degeaba... adresa de e-mail nu merge, sunt dezamagita si nu stiu ce sa fac, mai astept sau nu...

 
Părerea Cumpărătorului

comanda primita foarte repede(3zile) ,exact ca in descriere si in poza sunt foarte multumita si pretul s fost la jumatate fata de alte situri

 
Magazine si puncte de preluare

Magazine

Magazin online JucariiShop(magazin offline)
Adresa: 2600 Vác, Zrínyi u. 41/b
Hartă » | Localizare »
Telefon: +3670/635-5218
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine si puncte de preluare
Magazin online JucariiShop
2600 Vác, Zrínyi u. 41/b