Libraria Delfin

S.C. GRUP DZC S.R.L.
Anul fondarii:
2017
2
1
0
0
0
3
Păreri

Spune-ţi părerea despre Libraria Delfin!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Evitati sa comandati de la aceasta librarie! !! Sunt erori la livrare si dau dovada de rea credinta ulterior, deoarece nu remediaza aceste erori si nici nu ofera varianta returnarii banilor! !!
Am comandat 1 manual si un caiet de lucru pentru un curs de limba germana in data de 5 martie, si, la deschiderea pachetului am constatat ca s-a trimis un alt manual. Am solicitat corectarea ace

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte multumita, comanda a ajuns in 24 ore , recomand , foarte prompti!

 
Părerea Cumpărătorului

Daca ar fi stele cu minus as da cea mai mica nota pentru aceast site cu carti fantoma si un suport care dupa o luna de asteptat trimite un e-mail de genul : "Cartea Codul civil 2023" a venit gresit tiparita si cu pagini lipsa". Sfat simplu din partea mea: evitati orice comanda de pe acest site, companie, ce o fi.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un produs care aparea ca fiind pe stoc si l-am platit la achizitie cu cardul urmand sa primesc coletul (jucarie = cadou) dupa 2 zile.
Doar ca a doua zi m-au sunat ca de fapt produsul nu este pe stoc (la furnizori) si deci nu pot livra, fara scuze, doar "va vom restitui suma". Dupa cateva emailuri raspunsul a fost "alegeti alt produs si va vom oferi un discount" (fara sa spu