kidiko.ro

ZEE AMAZING SRL
Anul fondarii:
2019
Adresa:
031103 Bucuresti, Piata Alba Iulia, Nr. 5 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0215558824
Despre noi
Bine-ai venit in lumea minunata a copiilor!

Kidiko stie ca adultii de maine sunt copiii de azi și si-a propus sa contribuie la crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea armonioasa si cresterea frumoasa a copiilor.

Astfel, venim in intampinarea parintilor cu o gama variata de produse de la articole de ingrijire, mobilier si alimentatie pana la jucarii pentru toate varstele. Toate produsele noastre sunt atent selectate pentru a oferi tot ce e mai bun copiilor, parintilor si femeilor insarcinate.

Am lansat Kidiko.ro in anul 2019 cu un capital 100% romanesc si planuri ambitioase. De atunci, operam prin societatea ZEE AMAZING SRL si facem parte din viata clientilor nostri zi de zi.

Credem in valori precum empatie, sustinere, dezvoltare si familie si suntem alaturi de tine in cele mai importante momente din cresterea si dezvoltarea micutului tau!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre kidiko.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii