iSTYLE

iSTYLE
Denumirea firmei
iSTYLE Retail
Anul fondarii:
1999
Adresa:
014476 București, Calea Floreasca, nr. 246 C (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0757026013
2
1
0
0
0
4
Despre noi
iSTYLE Retail este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Prin intermediul celor 22 de magazine retail și online, iSTYLE Retail oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone și Apple TV, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software.
În magazinele noastre veți avea parte de demonstrații pentru cele mai noi produse Apple și accesorii, veți putea participa la seminarii și evenimente în care vor fi aduse în discuție cele mai noi tehnologii, veți putea beneficia de discount-ul educațional, veți avea acces la programe financiare și de leasing convenabile și veți beneficia de servicii de suport și reparații. Fie ca sunteți un profesionist care dorește să obțină mai mult din Mac-ul lui, sau un student care caută cea mai populară carcasă de iPhone, personalul nostru instruit de Apple vă va oferi cu entuziasm recomandări obiective și profesioniste.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Finantare in Leasing
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre iSTYLE!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am facut o comanda pentru un iPhone. La trei saptamani i-am sunat sa intreb ce se intampla cu comanda, supriza fiind ca nu au vazut comanda / a fost o problema tehnica etc, si acum daca tot au identificat comanda sa le platesc factura si pe urma vad iei cand o sa aiba si o sa trimita telefonul. Lipsa grasa de profesionalism. De evitat.

 
Părerea Cumpărătorului

Un magazin exceptional, angajati model. Am cumparat de la dansii tableta Ipad Mini , apoi ceasul AppleWatch 3 Nike, mai apoi Macbook pro, huse, incarcatoare alta tableta mare IPad. Am gasit la ei preturi mai mici decat la alti retaileri cu renume. Merita "five stars" cu toata dragostea mea de cumparator. Cine a avut ghinion... asta este, se mai intampla. O zi buna tuturor.

 
Părerea Cumpărătorului

Ciudat. Am facut o comanda pe data de 20 dec 2018, am primit confirmare automata si cam atat. Azi 15 ian 2019 inca mai astept ceva raspuns : )) Nesimtiti

 
Părerea Cumpărătorului

aceeasi intamplare ca si Adrian , iar pe deasupra mai sunt si scumpi. dupa ce ca sunt lenesi

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt de doi lei, am precomanda pentru acest produs de doua luni, astazi 19. 12 am primit e-mail ca este in stoc si cand intru imi zice iar precomanda. Niste nesimtiti.