IMA Trend.ro

IMA Trend.ro
Denumirea firmei
SC IMA TREND SRL
Anul fondarii:
2012
Adresa:
700547 IASI, STR POPAUTI NR 7 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0755622628
Despre noi
Hello! Iti multumim ca ne-ai "calcat pragul", cel putin online. Ne bucuram ca esti pe site-ul nostru si mai ales ca ai accesat aceasta pagina - "Despre Noi", inseamna ca te-am facut curios/curioasa.

Ce este IMA Trend?

IMA Trend este un magazin online ce isi doreste sa te faca fericit/a. Da, la modul cel mai direct si sincer. Oamenii se simt cel mai bine cand sunt in propria lor piele... dar mai ales, cand sunt in propria lor piele, afisand exact imaginea pe care doresc sa si-o afiseze. In lumea si societatea noastra, aceasta imagine o putem afisa (printre altele) cu ajutorul hainelor pe care alegem sa ne reprezinte, zi de zi, la diverse evenimente, in viata de zi cu zi. Fie ca vorbim de nunti, plimbari prin parc sau seri de clubbing, hainele reprezinta un canal de comunicare cu exteriorul.

Ne dorim sa iti putem oferi diversitate de haine prin care sa poti comunica cu exteriorul, sa le poti arata cine esti tu, sa le poti arata calitatile tale, gusturile tale, simtul estetic si stilul tau personal.

Magazinul IMA Trend iti pune la dispozitie un catalog cu produse foarte diversificat, exact din dorinta de a ajunge la cat mai multe gusturi diferite ale oamenilor. Suntem extrem de receptivi cand vine vorba de sugestii si observatii si de aceea, te rugam, daca ai vreo opinie sau vreo sugestie care crezi ca ne-ar putea ajuta sa iti oferim produsele pe care ti le doresti - contacteaza-ne si spune-ne viziunea ta!

Te asteptam cu drag sa efectuezi prima ta comanda pe acest site, iar apoi sa revii si sa iti innoiesti garderoba si sa reusesti sa iti exprimi stilul intregii lumi, prin imbracaminte si vestimentatie! Spor la shopping! :)
Telefon: 0755622628

E-mail: office@imatrend.ro


Program de lucru


Preluare comenzi
Luni - Vineri: de la 09:00-19:00 (pentru comenzi telefonice)
Sambata - Duminica: 10:00 - 18:00 (pentru comenzi telefonice)
NON-STOP (pentru comenzi pe site sau pe e-mail)

Confirmari comenzi
Luni- Vineri: 09:00-15:00

Program livrari
Curier tara: Luni - Vineri: 09:00 - 17:30
Sambata: 09:00 - 14:00.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre IMA Trend.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii