Gsmnet

Gsmnet
Denumirea firmei
Mobiparts SRL
Anul fondarii:
2007
Adresa:
900032 Constanta, str. Democratiei nr. 6 - 8 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0241480088
4
16
0
0
0
4
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Gsmnet!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
80.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
20.0 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Produse de calitate pentru orice buzunar. Plasez comenzi la ei de 2 ani de zile si nu m-au dezamagit niciodata. Nota 10!

 

Gsmnet (1 luni)

Buna ziua,
Va multumim pentru apreciere!
Echipa GSMnet.ro

Părerea Cumpărătorului

Am comandat un acumulator de samsung s8 si un acumulator de samsung s9+ de la Gsmnet. Acumulatorul de s8 era fabricat in 01. 2019 iar acumulatorul de s9+ era fabricat in 12. 2018. Nu recomand acest site!
Am scris si pe site-ul lor la recenzii dar nu au publicat mesajul negativ. Nesimtiti! !!

 

Gsmnet (1 luni)

Buna ziua! Pentru orice fel de problema legata de un produs care nu functioneaza corespunzator va rugam sa va adresati colegilor nostri de la departamentul de garantii, de luni pana vineri intre 10.00 - 18.00 la telefonul 0241.48.00.88, sau prin site oricand https://www.gsmnet.ro/contul-meu/retururi-garantii. In ce priveste review-ul, comentariile sunt afisate cu intarziere. Echipa GSMnet

Părerea Cumpărătorului

Am comandat de la ei casti JBL. Produsul este foarte bun, iar livrarea a fost mult mai rapida decat ma asteptam.

 

Gsmnet (5 luni)

Buna ziua! Multumim pentru calificativ. Echipa GSMnet

Părerea Cumpărătorului

Produse bune si ieftine, recomand. O singura data am primit o folie sparta, dar mi-au trimis alta dupa ce i-am contactat si am completat un formular(toate costurile au fost suportate de ei). Serviciile foarte rapide.

 

Gsmnet (5 luni)

Buna ziua,
Va multumim pentru apreciere!
Echipa GSMnet.ro

Părerea Cumpărătorului

Nesimțiți. Își bat joc de clienți. Dacă le-am lăsat review pe google l-au șters. Dacă le-am lăsat coment pe Facebook l-au șters. Nu recomand. Sunt mult mai buni distribuitori la noi in țara. Și la prețuri mult mai bune. Ca și exemplu, powerlaptop sau MokaGsm.

 
Părerea Cumpărătorului

Recent am cumparat de pe site un acumulator pentru un telefon Samsung S10e “Acumulator Samsung Galaxy S10e G970, BG970AB”.
Acest acumulator se incarca in cateva ore, dar la maxim 70% iar timpul de descarcare este in jur de o ora.
Am lasat si un review pe site legat de aceasta problema, dar nu este afisat.
Acolo sunt afisate doar review-urile pozitive.
Cred ca este o strategie pen

 

Gsmnet (1 ani)

Buna ziua! Pentru orice fel de problema legata de un produs care nu functioneaza corespunzator va rugam sa va adresati colegilor nostri de la departamentul de garantii, de luni pana vineri intre 10.00 - 18.00 la telefonul 0241.48.00.88, sau prin site oricand https://www.gsmnet.ro/contul-meu/retururi-garantii. In ce priveste review-ul, comentariile sunt afisate cu intarziere.

burzoc

Mi-au trimis un capac de S21+, fara autocolant pe adeziv, murdar, zgariat, pus intr-o punga ordinara de care s-a lipit acel adeziv al capacului, practic l-au trimis la misto.
Nu cred ca este o greseala, cred ca asta e calitatea produselor.

 

Gsmnet (1 ani)

Buna ziua! Capacul de S21+ la care faceti referinta este un produs Swap, produs recuperat de pe un terminal cu defecte din fabricatie sau din pachetul acestuia. Este in perfecta stare de functionare si poate prezenta zgarieturi superficiale, aparute in urma demontarii si manipularii. Daca sunteti nemultumit de calitatea lui puteti trimite inapoi produsul.
Echipa GSMnet.ro

Intunerikuss

Am comandat Apple leather case. Produsul a ajuns in 2 zile. Produs original, animatie la fixare, totul in regula. Recomand GSMNet!

 

Gsmnet (2 ani)

Buna ziua,
Va multumim pentru apreciere!
Echipa GSMnet.ro

Părerea Cumpărătorului

Am comandat, cu o oarecare retinere, un capac de telefon mai sofisticat, la un pret foarte tentant, insa, in mod cu totul surprinzator, mi s-a livrat extrem de rapid, intr-un ambalaj protectiv foarte riguros, fara sa mai platesc transportul !
Totul la superlativ - ceea ce, trebuie sa recunosc, mi se intimpla mai rar .
Servicii ireprosabile .

 

Gsmnet (2 ani)

Buna ziua,
Va multumim pentru apreciere!
Echipa GSMnet.ro

Părerea Cumpărătorului

Am comandat acum doua zile de la ei pentru prima data, cu plata in avans. Comanda era cu emotiile aferente pentru ca nu-i stiam. In mai putin de 48 de ore mi-au venit produsele pe care le comandasem (3 huse de telefon si 4 ecrane de protectie). Produsele erau cele comandate si noi, nu am avut surprize. Multumesc GSMNET! Recomand oricui!

 

Gsmnet (2 ani)

Buna ziua,
Va multumim pentru apreciere!
Echipa GSMnet.ro