GSM Boutique

GSM Boutique
Denumirea firmei
SC Service Boutique SRL
Anul fondarii:
2011
Adresa:
Bucuresti (Nu este punct de preluare)
2.5
1
0
0
0
2
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre GSM Boutique!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Vin cu un update la review-ul anterior: în urma sesizării făcute mi-au trimis o baterie originală pe cheltuiala lor... dau 5 stele pt că au rezolvat problema.

 
Părerea Cumpărătorului

Nu recomand, nu cumpărați de la acest magazin... am cumpărat o baterie originală(specificat că e originală și ambalată în folie de plastic) și am primit o chinezărie de 2 lei. Bateria originală e în folie de plastic și cu adeziv pe o parte... eu am primit o porcărie de baterie fără folie, fără adeziv și era mai lată decât cea originală... de abia am reușit să o montez, am bagat-o forțat.

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat o baterie de teleon Xiaomi Pocophone F1. Dupa 3 saptamani bateria tine 3, maxim 4 ore, la o exploatare decenta. La 35% telefonul se inchide. Ma deanjaza faptul ca vanzatorul a zis ca e originala, dar nu e. Nu are sigla Xiaomi. Am montat bateria veche care dupa aproape 4 ani de functionare tine 8 ore.