gomadina.ro

SC MADINACRIS GADGET ONLINE SRL
Anul fondarii:
2017
Adresa:
127204 Buzau, Costesti, 705 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0735621946
5
2
0
0
0
0
Despre noi
gomadina.ro este magazinul online de produse inovative cu funcții multiple pentru tine sau afacerea ta, care-si doreste prin calitatea produselor si serviciilor oferite sa contribuie la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic si implicit, la dezvoltarea acestuia.

Oferta noastra cuprinte o gama larga de produse cu functii multiple si servicii rapide si calitative: gadgeturi, telefoane mobile si accesorii, tablete, laptopuri, memorii USB, produse de ingrijire personala cu ingrediente naturale, cosmetice, echipamente profesionale de birotica si papetarie, articole pentru casa, tehnologie fashion, ceasuri, dar si accesorii auto de interior si exterior.
Comanda acum folosind codul de reducere (HELLOGOMADINA) si bucura-te de reducerea de 10% si livrarea rapida si gratuita!*
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre gomadina.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Produse calitative. Suport de calitate. Livrare rapida.

 
Părerea Cumpărătorului

Produse de calitate