Global Tools

SC Global Electronic SRL
Adresa:
410068 Oradea, Piata 1 Decembrie nr.27C (Magazin offline)
Tel.:
0259-470705
Despre noi
GLOBAL TOOLS, o divizie a firmei GLOBAL ELECTRONIC SRL, specializata in vanzarea de unelte, accesorii, masini electrice si echipamente de protectie.

Oferim clientilor nostri o gama variata de repere sub branduri proprii precum: PROLINE, MEGA, TRYTON, VULCAN, LAHTI PRO etc. Varietatea si calitatea produselor comercializate ne indreptatesc sa fim un partener fiabil si de incredere pentru clientii nostri.

PROLINE, principalul brand propriu, este leader pe segmentul sau de piata si acopera produse precum scule si unelte din domenii diverse: auto, mecanica, constructii, tamplarie, lacatuserie, imbinare, finisare, gradinarit etc., toate la o calitate ridicata si un pret avantajos. MEGA este un brand complementar si vizeaza produsele din gama de hobby.

TRYTON si VULCAN sunt marci de renume din portolfoliul GLOBAL TOOLS, pentru masinile electrice comercializate: masini de insurubat si gaurit, polizoare, masini de frezat si fierastraie, slefuitoare si ridele, pompe si aparate de curatat etc.

Brandul LAHTI PRO reuneste produsele destinate echipamentelor de protectie personala de la incaltaminte si imbracaminte de lucru pana la accesorii precum ochelari, masti, manusi, sosete, casti, dopuri de protectie etc.

Sediu: Piata 1 Decembrie nr.27C
Oradea, Bihor
Email: office@global-tools.ro
Tel : 0729-991059
Tel : 0259-470705
Orar: L-V 9:00 - 17:00
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Global Tools!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Magazine si puncte de preluare

Magazine

Global Tools(magazin offline)
Adresa: 410068 Oradea, Piata 1 Decembrie nr.27C
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0259-470705
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine si puncte de preluare
Global Tools
410068 Oradea, Piata 1 Decembrie nr.27C