giga-anvelope.ro

giga-anvelope.ro
Denumirea firmei
Delticom OE
Anul fondarii:
2015
Adresa:
300299 Timisoara, Str. Popa Anca Nr.3 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0318 110 788
Fax:
0256 306294
3
3
0
0
0
3
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Fax
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre giga-anvelope.ro!

1
         
2
3
4
Toate părerile

Am cumparat 2 cauciucuri pe 12. 5. 2017 si le-am primit pe 16. 5. 2017 . Am primit ce am cerut dar surpriza a fost ca anvelopele au fost fabricate in 2015 . Intamplator sau nu , la cateva zile dupa montare am facut pana la unul dintre cauciucuri . Probabil ca au fost foarte vechi , fara sa lovesc vreun obiect foarte dur , s-a rupt in 2 locuri . Nu recomand acest site !

 

platesti in avans cu cardul si livrarea se face in 7-10 zile lucratoare... dupa ce am facut comanda si am sunat la ei am aflat. E prima si ultima data.. zici ca acum se fabrica cauciucurile.

 

pretul a fost cel de pe site
anvelopele au venit in 7 zile din "depozitul din germania" cu DPD

 

Se cere plata în avans, după care ți se răspunde că nu au tipul respectiv de anvelopă și ți se oferă un alt model mai slab la preț asemănător.
Nu recomand această firmă, cu toate că este printre cele mai ieftine

 

Preturi foarte bune, din punctul meu de vedere cele mai bune preturi, totul a decurs ok, anvelope de calitate, am primit exact ce am comandat. Dar mare atentie, livrarea dureaza chiar si pana la 3 saptamani, in cazul in care nu va este urgent, chiar recomand acest site. Am facut plata in avans prin OP si nu a fost nici o problema, dar repet, am asteptat aprox 20 zile de cand am facut com

 

La fel ca toate magazinle ce posteaza preturi mai mici decat concurenta, sunt fake-uri, adica pretul e altul (mai mare) sau nu sunt in stoc.

 
^