Foglia

SC IUCADICOM SRL
Anul fondarii:
2015
Adresa:
815100 Loc Faurei, jud Braila, Str. Castanilor 42 C (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0756500373
1
0
0
0
0
1
Despre noi
Suntem un magazin online specializat în vânzarea obiectelor sanitare ce oferă o gamă variată de produse pentru baie, de la căzi freestanding elegante, lavoare pe blat albe și colorate până la wc-uri suspendate moderne, accesorii pentru baie și multe alte produse necesare pentru baia ta. Explorați magazinul nostru online și transformați-vă baia într-un spațiu de lux și relaxare cu ajutorul obiectelor noastre sanitare. Foglia.ro - locul unde stilul întâlnește funcționalitatea pentru o baie modernă și perfectă!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Foglia!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Comandă plasată pe 16 Noiembrie cu termen de livrare confirmat telefonic 6 Decembrie. Pe 24 Noiembrie sunt anunțat că produsul ajunge în Ianuarie 2024.
Am acceptat anularea comenzii dar voi informa ANPC.

 

Foglia (2 luni)

Buna ziua,
Ne pare rau pentru situatia creata. Tinand cont ca produsul pe care l-ati comandat Dvs nu este unul foarte uzual si nu il aveam in stoc, a trebuit sa dam comanda de acesta in Polonia. Decalarea perioadei de livrare nu a depins strict de noi, au fost factori externi precum gestiunea din depozitul din Polonia, durata transportul care este o data la 2 saptamani, etc, iar toate acestea v-au fost comunicate imediat ce am primit si noi informatii de la furnizor.
Va multumim pentru intelegere!