Euroinstal

Euroinstal
Denumirea firmei
SC POLTERGEIST SRL
Anul fondarii:
1998
Adresa:
Timisoara, Ovidiu Cotrus Nr. 24 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0736100100
Despre noi
Infiintata inca din anul 1998, firma Euro-Instal si-a castigat un statut important in sectorul instalatiilor, fiind recunoscuta pentru calitatea produselor sale destinate constructiilor civile si industriale. Cu o vechime de peste 20 ani, infiintata ca societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc, se situeaza printre primele firme din sfera instalatiilor pentru constructii, fiind certificata ISO 9001 si ISCIR.
Raportul calitate/pret, profesionalismul serviciilor si stocul generos de marfuri au ajutat compania sa devina un leader pe piata instalatiilor in zona de vest a tarii cu o retea de 20 magazine si colaborari si livrari in toata tara.
Seriozitatea companiei, in colaborarile cu clientii, a condus la crearea de colaborari bazate pe avantaje multiple:
O gama multipla de produse, care insumeaza peste 60.000 de articole. Stocuri actualizate la zi, pentru a pune la dispozitie clientilor intreaga gama de produse care asigura buna functionare a unei instalatii termice sau de climatizare la pretul care-ti convine.

Un colectiv format din oameni specializati, gata sa execute cerintele clientilor. Distribuirea produselor si furnizarea lor intr-un interval de timp scurt. Serviciile unui compartiment de service autorizat. Garantie minim 2 ani la toata gama de produse.
Pagina de internet www.euro-instal.ro care asigura accesul la informatii, comenzi si vizualizarea ofertelor promotionale.
Preturi accesibile si produse de calitate superioara. Legaturi permanente cu clientii interesati de produsele existente in stoc, s-au creat si datorita profesionalismului de care echipa Euro-Instal a dat dovada de-a lungul timpului. Societatea se bucura de recunoasterea calitatii serviciilor atat din partea clientilor multumiti, cat si din partea altor firme din acest sector, firme concurente.
Compania Euro-Instal asigura aditional clientilor consultanta gratuita, asistenta tehnica si servicii de garantie. Prin colaborarea cu firma Euro-Instal multi clienti economisesc timp pretios prin achizitionarea produselor dintr-o singura locatie, nefiind nevoie de o alta deplasare pentru ridicarea produselor sau realizarea altor demersuri.
Societatea Euro-Instal S.R.L. este o societate complexa cu un numar spectaculos de clienti, care ofera pe langa serviciul ireprosabil de achizitii de produse, si consultanta specializata, fiind astfel un partener de afaceri ideal si competitiv.

Orar:
L- V : 08:00 – 17:00
S: 08:00 -13:00
Contact: 0736100100
Email: comenzi@euro-instal.ro
Website: https://www.euro-instal.ro/
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Euroinstal!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii