Eurohrana

Eurohrana
Denumirea firmei
Eurohrana
Anul fondarii:
2022
Tel.:
+40 735 745 523
2
3
0
2
1
13
Despre noi
Alimente și consumabile pentru animale de companie la prețuri mici.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Eurohrana!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
15.8 %
0.0 %
10.5 %
5.3 %
68.4 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat deja de 2 ori dela ei si urmeaza sa comand hrana pentru catei si pentru pisici lunar.
Pot spune ca preturile sunt mult mai bune in comparatie cu alte siteuri. Fiind diferente si de 60 de lei fata de restul pietei la un sac de mancare pentru pisici.
Am comandat doar saci de 10-20 de kg de hrana si pot spune ca au ajuns in stare buna, desi pachetul a fost un pic deteriorat.

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda nr. 71205 din data de 2024-02-28
A ajuns după 8 zile. Am comandat doi saci mari, unul cu mâncare de pisici, unul cu mâncare de câini. Am primit doi saci de mâncare pentru pisici. Cel care este trimis în locul mâncării pentru căței, este un sortiment prost, pe care pisicile nu îl mănâncă. Este o țeapă.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o litiera inchisa si usita a venit rupta. La reclamatie nu mi s-a raspuns nici dupa 9 zile de cand am formulat-o prin site-ul lor. Sunt foarte neseriosi, iar daca dati scroll pana jos o sa vedeti foarte clar zone traduse. Site-ul doar incearca sa para romanesc.

Este o firma din Polonia, dar incepi sa observi neajunsurile doar daca apar probleme. Sectiunile de retur/reclam

 
Părerea Cumpărătorului

Au pus un nr de telefon la care nu raspunde nimeni

 
Părerea Cumpărătorului

Am fost foarte neîncrezător după ce am făcut comanda (greutatea nu corespundea pe site-ul DHL, destinația nu corespundea cu adresa mea) , în final a ajuns exact cum am comandat. Firma este una de apartament care preia comenzi și le redirecționează carte o firmă din Polonia. Produsele ajung cu DHL iar în țara cu Cargus. Dau trei stele pentru faptul că nu răspund la telefon (doar pe email

 
Părerea Cumpărătorului

Este a doua oara cand cutia ajunge rupta, cu conservele fisurate, pe care deci le arunc. Saci cu boabe sunt ok. Am mai reclamat asta la magazin si mi se spune sa refuz coletul. De parca sta cineva cu 3 saci de rezerva in casa si apoi asteapta cu emotie sa vada daca ajunge sacul cu mancare cu bine.
Pacat... preturi bune, calitate buna, a mai scazut si timpul de transport, dar nu mai com

 
Părerea Cumpărătorului

Tare dezamagit ... am comandat nisip de chinchila și nisip pt pasari cu scoci și am primit doar nisipul de chinchila cel pt pasari nu.. desii eu am plătit integral tot .... foarte urat .....

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat de cateva ori de la acest magazin si nu am avut niciodata probleme.

 
Ionut Stoian

Produsele au fost ambalate necorespunzator, fara nici o protectie.
Toate conservele au ajuns deteriorate iar pastilele au fost si ele compromise datorita temperaturii la care au fost depozitate/transportate precum si datorita ambalarii necorespunzatoare si tasarii de catre conservele aruncate alan-dala in coletul in care au fost transportate.
La telefon nu raspund iar la e-mail mi-au

 
Părerea Cumpărătorului

Neserioși..
Trimit colete incomplete... Nu mai răspund la telefon..