epantofi.ro

epantofi.ro
Denumirea firmei
eobuwie.pl S.A.
Tel.:
+4 0371783601
2
1
0
0
0
3
Despre noi
Echipa epantofi.ro este formată din oameni plini de pasiune și angajament. Ne bazăm pe profesionalism și ne concentrăm pe domeniul în care suntem cei mai buni – vânzarea de încălțăminte. Suntem pe piață de peste 20 de ani, oferind produse atent selecționate, ale celor mai bune branduri internaționale. Asortimentul nostru este constant îmbogățit cu cele mai exclusiviste mărci. Dar pentru noi cel mai important și valoros aspect este reprezentat de opiniile pozitive și calificativele mari din rețea. Actual suntem unul dintre cele mai mari magazine on line din Polonia care se specializează în vânzarea de încălțăminte și accesorii și dorim să oferim produsele noastre și clienților din România.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre epantofi.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Mi s-a livrat incaltaminte defecta si pare defect de fabricatie care in mod evident putea fi identificat inainte de livrare, ca urmare acest aspect ma face sa cred ca e o practica relativ comuna pentru produsele premium. Nu s-au rupt dupa purtare, nu s-au dezlipit, ci pur si simplu asa s-au livrat!
Nu este un defect NUMAI estetic, ci si de functionalitate.. Un adidas este absolut incom

 

Daca vrei sa faci un retur trebuie sa ai noroc sa ti-l accepte. Ai toate sansele sa-ti refuze returul pe motiv ca pantofii au fost utilizati. Eu am patit-o. Si doar i-am probat si i-am pus inapoi in cutie. O escrocherie in spatele unui marketing zgomotos!

 

Daca ai nenorocul sa-ti trimita o pereche de pantofi dezlipiti sau care se dezlipesc in primele 5 minute de purtare.... nu mai beneficiati de niciunul dintre drepturile dvs. In cel mai bun caz ii lipesc cu prenandez in camera din spate. In niciun caz sa nu va ganditi ca va veti primi banii inapoi. Iar de protectia consumatorui ii doare in cot, au firma in Polonia.

 

Foarte serioși. Pantofii sport de la Clarks, originali.