Eosette

SC Zanecom Line SRL
Anul fondarii:
2015
Adresa:
Bucuresti, Strada Faurei, nr. 5 (Punct de colectare)
Tel.:
0744499880
Despre noi
Eosette s-a născut și continuă să crească datorită pasiunii unei familii muncitoare și iubitoare. Sursa de inspirație pentru Eosette a fost declanșată atunci când familia noastră și-a întâmpinat cel mai nou membru. Împreună cu el, a venit responsabilitatea și dorința de a face totul "perfect", de a găsi cele mai bune metode de a-l îngriji și cele mai bune produse. Am consultat prietenii și membrii familiei, am luat lucrurile pas cu pas și având în minte interesul copilului nostru, am venit cu ideea de a pune în practică toată experiența care s-a adunat. Fiecare produs Eosette este rezultatul unei colaborări strânse între propria noastră experiență și o valoroasă colecție de idei și sugestii.

Produsele noastre unice și durabile se potrivesc cu părinții moderni, care doresc doar cele mai bune lucruri pentru familia lor! Vă invităm să aruncați o privire la colecția noastră actuală de produse și să profitați de ofertele noastre speciale pentru a-i face fericiți pe cei mici.

Eosette este un magazin online modern, cu un vibe nou și multă energie pozitivă. Vă așteptăm pe toți, părinți la primul bebe sau experimentați!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Eosette!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Magazine si puncte de preluare

Punct de preluare

Eosette(punct de colectare)
Adresa: Bucuresti, Strada Faurei, nr. 5
Telefon: 0744499880