eClima.ro

eClima.ro
Denumirea firmei
SC CLIMA COOL CONSULTING SRL
Anul fondarii:
2019
Adresa:
Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Facebook:
Tel.:
0755600800
5
7
0
0
0
0
Despre noi
eClima isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor de climatizare si ventilatie. Astfel,eClima va intampina cu servicii si echipamente complete pentru case, apartamente, dar si lucrari industriale. Dispunem de echipe proprii de specialisti cu experienta, care asigura proiectarea si executia lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem pregatiti sa indeplinim chiar si cele mai exigente cerinte, intrucat serviciile noastre sunt adaptate in permanenta noilor inovatii tehnologice.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Păreri

Spune-ţi părerea despre eClima.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Am comandat de la ei și sunt foarte de treaba ... și montajul de calitate cu oameni profesioniști și unelte profesionale.. Recomand! !

 

Am achizitionat 6 unitati YAMATO. Una de 18000 BTU si 5 de 12. 000 BTU. Le-am achitat si au ramas in custodie la ei pana la montaj. Montajul s-a efectuat la data si ora stabilite de comun acord, in Ploiesti.
Echipa de montaj a lucrat profesionist, stiu ce au de facut, sunt eficienti. Au lucrat curat si nu au stricat sau murdarit altceva, cum se intampla adeseori.
Amplasarea aparatelo

 

Sunt foarte buni profesionisti! Lucreaza cu raspundere si implicare, promti , gata sa ofere solutii si rezolvare la orice probleme de instalare ac, ei au venit pana in Chitila si au facut o treaba excelenta.
Felicitari!

 

Am cumparat de la ei aparat Daikin (+ modul WIFI) si montajul, la preturi bune. De asemenea, montajul s-a facut la ora stabilita si a decurs totul bine, baietii find foarte politicosi si rapizi.

 

Am solicitat ajutor pentru mutarea schimbatorului de caldura al aerului conditionat, din balconul interior, in exterior.
Am folosit serviciul de Chat online, foarte util de pe pagina web a firmei si am fost contactat imediat la numarul de telefon furnizat de mine.
Programarea a fost rapida, iar serviciul oferit a fost de o calitate exemplara.
Echipa s-a sincronizat foarte bine si i

 

Recomad cu caldura acest magazin, iar personalul este super, promti si seriosi in ceea ce fac.

 

Comunicare excelenta cu personalul de la vanzari , iar montajul sa efectuat cu aspirator si pompa de vaccum.
Nota 10 ! !!