eClima.ro

SC CLIMA COOL CONSULTING SRL
Anul fondarii:
2019
Adresa:
Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Facebook:
Tel.:
0755600800
4.5
13
0
0
0
1
Despre noi
eClima isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor de climatizare si ventilatie. Astfel,eClima va intampina cu servicii si echipamente complete pentru case, apartamente, dar si lucrari industriale. Dispunem de echipe proprii de specialisti cu experienta, care asigura proiectarea si executia lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem pregatiti sa indeplinim chiar si cele mai exigente cerinte, intrucat serviciile noastre sunt adaptate in permanenta noilor inovatii tehnologice.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Păreri

Spune-ţi părerea despre eClima.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
92.9 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
7.1 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Dupa o comanda facuta pe site si confirmata telefonic in aceiasi zi, am fost sunat a doua zi pentru a-mi spune ca pretul produsului nu mai e de actualitate si ca s-a marit cu 560 de lei.... no comment ! !

 
Părerea Cumpărătorului

Un magazin cu produse de calitate, personal eficient, amabil.
Echipa de montaj profesionista, de exceptie as spune, a lucrat foarte curat, rapid si eficient.
Va multumesc si voi recomanda firma dvs..

 
Părerea Cumpărătorului

Nota 10 pentru colaborare si pentru serviciile de montaj!

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt foarte buni profesionisti! Lucreaza cu raspundere si implicare, promti , gata sa ofere solutii si rezolvare la orice probleme de instalare AC.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat două aparate aer condiționat C&H 18. 000 BTU. Prompți în livrare și montaj profesional. Aparatele fac față cu brio suprafeței unde sunt montate, atât vara cât mai ales iarna (fac căldură fără probleme și fără bătaie de cap, fără mizerie... ). Despre consum nu pot spune nimic pentru că nu l-am monitorizat.

 
Părerea Cumpărătorului

Cumparat si montat aparat aer conditionat Platinium. Ireprosabil totul, de la comunicare la curatenia lasata dupa montaj. Felicitari eClima!

 
Părerea Cumpărătorului

Am achizitionat de la aceasta companie 3 aparate Daikin FTXC de 12000 BTU, montajul realizandu-se in doua etape diferite. Sunt inginer constructor si in calitate de beneficiar al lucrarilor de montaj executate de aceasta firma am fost foarte impresionat. Echipele de montaj sunt dotate cu echipamente performante de gaurire, perforare, debitare si ceea ce este mai important este grija ace

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat de la ei și sunt foarte de treaba ... și montajul de calitate cu oameni profesioniști și unelte profesionale.. Recomand! !

 
Părerea Cumpărătorului

Am achizitionat 6 unitati YAMATO. Una de 18000 BTU si 5 de 12. 000 BTU. Le-am achitat si au ramas in custodie la ei pana la montaj. Montajul s-a efectuat la data si ora stabilite de comun acord, in Ploiesti.
Echipa de montaj a lucrat profesionist, stiu ce au de facut, sunt eficienti. Au lucrat curat si nu au stricat sau murdarit altceva, cum se intampla adeseori.
Amplasarea aparatelo

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt foarte buni profesionisti! Lucreaza cu raspundere si implicare, promti , gata sa ofere solutii si rezolvare la orice probleme de instalare ac, ei au venit pana in Chitila si au facut o treaba excelenta.
Felicitari!