Echipamente-Tehnice.ro

Echipamente-Tehnice.ro
Denumirea firmei
VIXIM TCC SRL
Anul fondarii:
2006
Adresa:
700292 Iasi, Sos. Tomesti, Nr.13 (Punct de colectare)
Tel.:
0743031351
5
27
0
0
0
0
Despre noi
Suntem mai mult decât o companie care vinde echipamente tehnice. Oferim soluții tehnice complete, bazate pe anticiparea nevoilor și așteptărilor clienților noștri.

La Vixim, vei găsi o echipă pasionată de tehnică și inovație, pentru care adevăratul succes este succesul partenerilor noștri.

Vixim, membră a rețelei PARTENER

Credem că accelerăm progresul unind oameni, business-uri și tehnologii diferite. Din acest motiv, am devenit membri în Rețeaua Națională PARTENER, unul dintre cei mai importanți furnizori de scule și echipamente industriale. Cu o experiență de peste 20 de ani pe piață, rețeaua a fost investită cu statutul de prim dealer Makita (pe segmentul sculelor electrice și cu poziția de importator pentru majoritatea gamelor de articole comercializate.

Prin afilierea la rețeaua PARTENER, îți oferim o gamă mai largă de produse la prețuri competitive, de la branduri recunoscute la nivel internațional.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Leasing
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Echipamente-Tehnice.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
100.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Toate părerile
Sorin Comteleprest

Am fost placut surprins sa constat ca mai sunt firme pe care poti sa te bazezi. Am comandat o masina de carotat Radiacut 250 impreuna cu toate accesoriile, pompa manuala presiune apa, pompa vid, echipament aspirare si carote de mai multe dimensiuni. A doua zi produsele comandate au sosit la noi. Persoana cu care am comunicat a fost deosebit de amabila si serviabila. Multumesc!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat vineri un generator senci 10000 E, după o consultanta în prealabil cu domnul Victor, rămânând foarte plăcut surprins de amabilitatea și profesionistul dumnealui de a oferi detalii asupra produsului. Luni la ora 14 a sosit produsul prin curier , deci foarte repede.
Nota 10.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un vas de expansiune, de 100 l, eu fiind din jud. Timis, unde preturile mi se par supraevaluate (stiu ce spun, nu cumpar nimic fara sa studiez cel putin 5 oferte! ). Pretul a fost f ok raportat la calitatea produsului. A sosit rapid si foarte bine ambalat! Personal serios si comunicativ! Felicitari managerului firmei!

 
Părerea Cumpărătorului

Profesionalism si flexibili!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o pompa și pot spune că am fost plăcut impresionat atât de disponibilitatea de care au dat dovadă cât și de profesionalismul cu care au tratat această solicitare. Au fost foarte serioși și am primit pompa într-un timp foarte scurt.

 
Părerea Cumpărătorului

Profesionalism, seriozitate, încredere, transparență și prețuri corecte! Jos pălăria!

 
Părerea Cumpărătorului

De la primul contact si pana la finalizarea tranzactiei a dominat sentimentul de incredere. Amabilitatea, rabdarea si sinceritatea persoanei cu care am discutat (telefonic si prin email) mi-au permis sa cumpar generatorul SENCI SC-8000E in cunostinta de cauza. Produsul a sosit la destinatie INAINTE de a fi facut plata!

As fi preferat sa fac plata ONLINE, cu cardul, dar am inteles ca

 
Părerea Cumpărătorului

Am achizitionat un generator senci 10000e. Calitate f buna, livrare prompta, consultanta f buna. Seriozitate.

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda preluata rapid, livrata in mai putin de 24 de ore, servicii profesioniste

 
Părerea Cumpărătorului

O firmă serioasă care se respecta respectandu-si clienti! Produse de calitate la cel mai bun pret . Recomand cu incredere

 
Magazine

Punct de preluare

Echipamente-Tehnice.ro(punct de colectare)
Adresa: 700292 Iasi, Sos. Tomesti, Nr.13
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0743031351
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
Echipamente-Tehnice.ro
700292 Iasi, Sos. Tomesti, Nr.13