Depozit-Online.ro

MATERIALE CONSTRUCTII ONLINE SRL
Anul fondarii:
2008
Adresa:
077040 Chiajna, Str. I.L.Caragiale 3-3A, Dudu (Punct de colectare)
Tel.:
0769088860
1.5
1
0
0
0
10
Despre noi
Depozit-Online.ro - de 13 ani de zile, unul dintre primele si cele mai mari magazine online de materiale de constructii, scule si unelte, instalatii sanitare si electrice. Peste 35.000 de produse listate si 100.000 de clienti multumiti.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Depozit-Online.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
9.1 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
90.9 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Magazinul este sub orice critica, nu îmi rambursează banii.
Am achitat comanda online, taxa de transport calculata in acea comanda, a doua zi m-au contactat sa îmi spună ca de fapt transportul costa 80 de lei in plus, am anulat comanda desigur, si rambursarea, nu, când am întrebat despre rambursare au spus ca in termen de 14 zile, ca au mutat comanda in litigii si nu știu ce, acum eu c

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte buni recomand. Am comandat pe data de 09 02 2022 fier beton si alte materiale si pe data de 11 02 2022 le am avut in curte consultantul un om foarte amabil si soferul la fel recomand cu incredere preturi foarte mici
RECOMAND! !! !! !!

 
Dragos

Am comandat un produs care figura pe stoc, au zis ca dureaza mult, nu puteam astepta atat, am cerut anularea comenzii si returnarea banilor. Nu mi-au returnat banii iar nr de telefon mi l-au blocat, nu mai putem suna, la mail nu raspundeau.
Am facut plangere la OPC, raspunsul lor a fost ca nu le-am furnizat destule dovezi ca intr-adevar am cumparat... no comment si mi-au recomandat sa

 
Părerea Cumpărătorului

am comandat fier beton si am fost refuzat din cauza distantei mari... insa banii incasati nu mi au fost returnati motiv pentru care am facut plangere online catre ANPC, de unde mi au transmis ca aceasta a fost inaintata catre IPJ Ilfov. De la IPJ Ilfov am primit pe email raspuns ca pl ngerea face obiectul dosarului penal nr... pt infractiunea de inselaciune... nu i lasati, faceti planger

 
Părerea Cumpărătorului

Mare grija cu hotii astia de mai bine de o luna astept sa i-mi returneze banii pe card pe o comanda anulata de ei pe motivul transportului. Deja o sa incep demersurile de reclamare . Niste escroci care nici nu mai raspund.

 
Părerea Cumpărătorului

Este prima data în viata mea când mi se intampla sa își bata cineva joc de mine. Din 24 februarie am plătit și marfa nu a mai sosit. Te duc cu zăhărelul. Am văzut ca sunt foarte mulți clienți păgubiți.
Haideți sa ne unim și sa facem un protest la sediul lor. Chemam toate instituțiile acreditate și televiziunile principale. Nu se poate asa ceva.
0726627143

 
Părerea Cumpărătorului

Online are tot felul de materiale de constructii, numai ca daca faci comanda, marfa o vezi dupa luni de zile apeland la tot felul de reclamatii. Nu recomand, dupa o luna de zile nici nu mai raspund la telefon, marfa fiind platita in avans ( plata 09. 01. 2019 si de pe data de 26. 02. 2019 am luat legatura cu ei pt. livrarea marfii).
Nu mai faceti comenzi la ei, sunt neseriosi, escroci

 
Dan Prietenosul

Nu recomand. Am facut 2 comenzi de aprox 1500 lei in dec2018 si nu au returnat banii. De asemenea solicita taxa suplimentara transport pt produsele voluminoase neacceptate de firmele de curierat, dar aceasta taxa este mult supraevaluata.

Operatorul pentru comenzile mele este Domnul Dragnea Alexandru (telefon cf site , 0769. 088. 862) nu raspunde telefoanelor pt solicitarea returnarii

 
Părerea Cumpărătorului

Am platit un avans pentru comanda si nu returneaza banii. Cei mai neseriosi. Nu cumparati de la ei.

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt cei mai mari mincinosi si neseriosi. Am facut o comanda si au cerut plata in avans, nu au livrat marfa, iarasi minciuni si ca nu are furnizorul. Si de 3 saptamini nu returneaza banii. Fugiti de eii.

 
Magazine si puncte de preluare

Punct de preluare

Depozit-Online.ro(punct de colectare)
Adresa: 077040 Chiajna, Str. I.L.Caragiale 3-3A, Dudu
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0769088860
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine si puncte de preluare
Depozit-Online.ro
077040 Chiajna, Str. I.L.Caragiale 3-3A, Dudu