Constructii-Mag.ro

Constructii-Mag.ro
Denumirea firmei
SC METATOOLS SRL
Anul fondarii:
2013
Tel.:
0743.22.22.80, 0746.22.22.40
5
4
0
0
0
0
Despre noi
Constructii-Mag.ro este un magazin online care oferta solutii complete pentru achizitia de scule electrice si accesorii, unelte, utilaje, compresoare, generatoare curent, aparate de sudura si consumabile sudura, echipamente de protectie.
La Constructii-Mag.ro beneficiati de consultanta tehnica gratuita dar si de promotii si pachete promotionale, care sa va ajute in eficientizarea investitiilor pe care trebuie sa le faceti, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de alegerea facuta.
Constructii-Mag.ro detine un spatiu de depozitare generos care permite realizarea livrarilor, din stocul propriu, intr-un timp cat mai scurt.
Constructii-Mag.ro va ofera produse de calitate de la producatori renumiti, precum: Bosch, Makita, Stihl, Ruko, Rems, Rothenberger, Ridgid, Pramac, Felo, Unior, Stanley. Asiguram service in garantie si post garantie, cu piese de schimb originale pentru toate produsele comercializate, astfel incat puteti fi sigur ca investitia dumneavoastra este una de durata.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Constructii-Mag.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Livrare a fost prompt facuta, iar produsul a fost exact cum ma asteptam.

 

Servicii de calitate si comunicare excelenta .
Produse premium la preturi foarte bune .

Sînteti un magazin de nota 10 , voi mai reveni .

 

ce mai promt magazin

 

Constructii-Mag.ro (2 ani)

Vă mulțumim pentru opinia dumneavoastră și vă așteptăm să reveniți pe site-ul Construcții-Mag.ro. Ne bucurăm că v-am putut răspunde la solicitare.
Cu drag,
Echipa Construcții-Mag.ro

Mi-am luat de black friday o masina de gaurit de la ei, in 48 de ore a ajuns la mine. Multumit de serviciile lor, Masina urmeaza sa o testez.

 

Constructii-Mag.ro (2 ani)

Vă mulțumim pentru achiziția realizată și pentru feedback-ul dumneavoastră. Sperăm că această experiență pozitivă o să vă îndemne să reveniți pe Construcții-Mag.ro de fiecare dată când aveți nevoie de scule și echipamente de calitate.

Magazine

Magazine

Constructii-Mag.ro(magazin offline)
Adresa: 100070 Ploiesti, Strada Poligonului, Nr. 2
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0743.22.22.80, 0746.22.22.40
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
Constructii-Mag.ro
100070 Ploiesti, Strada Poligonului, Nr. 2